به گزارش خبرگزاری مهر، در روز پایان این جشنواره ۴ گروه موسیقی سنتی از استانهای خراسان رضوی آذربایجان غربی و شرقی واستان یزد آثار خود را ارائه و در مدت ۳ روز ۱۴ اثر موسیقی برتر از ۹ استان کشور باهم رقابت کردند.
در پایان این جشنواره با رأی هیئت داوران گروه بی دل از استان خراسان رضوی اول شد، گروه صوفیان از اصفهان در جایگاه دوم ایستاد و گروههای موسیقی راز از استان فارس و خیال از یزد مشترکا سوم شدند و نشان زرین و جوایز نقدی جشنواره را دریافت کردند.
هیئت داوران در بخش نگاه ویژه آن از گروه موسیقی نوجوانان رودکی آذربایجان شرقی تجلیل کردند.
سجاد چهره آرا عضو هئیت مدیره تولیت شمس تبریزی در آئین اختتامیه این جشنواره از ثبت اولین دیدار شمس و مولانا در فهرست بزرگداشتهای سازمان جهانی یونسکو خبر داد و گفت: ثبت این رویداد در هشتصدمین سالگرد ملاقات مولانا و شمس زمینه ساز پرتو بیشتر اندیشه این مفاخر ملی است.
معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی هم در این مراسم با تقدیر از هنرمندان حاضر در این جشنواره برپایی این گونه جشنوارهها را در راستای بزرگداشت مفاخر ملی بسیار مهم دانست.
علی مصطفوی با اشاره به ثبت نخستین دیدار شمس و مولانا در یونسکو عنوان کرد: پس از این دیدار مولانا دوران پرشوری را آغاز کرد و آثاری را برجای گذاشت که از مهمترین نتایج آن تعالی اندیشه بشری و صلح و دوستی بود.
چهارمین جشنواره ملی شمس و مولانا با هدف پاسداشت مفاخر ملی به مدت ۳ روز با حضور گروههای موسیقی اصیل ایرانی و علاقه مندانی به عرفان و ادب در شهرستان خوی برگزار شد.
نظر شما