به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد حسن زاده ظهر جمع در حاشیه جلسه ستاد پیشگیری و بازسازی مناطق زلزله زده در فین در جمع خبرنگاران، افزود: اکنون گروههای هلال احمر درحال بررسی منطقه و شناسایی افرادی هستند که تاکنون چادر دریافت نکردهاند.
حسن زاده افزود: تا صبح امروز ۲۸ آبان ماه، ۵۶۲۹ دستگاه چادر، ۷۹۴ تخته موکت، ۳۱۴۷ تخته پتو، والور ۳۷۱ شعله و ۶۰۸ بسته غذایی در میان زلزله زدگان توزیع شده که ارزش مجموع اقلام توزیع شده تاکنون ۲۵ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان بوده است.
وی همچنین از بهکارگیری ۵۳۸ نفر، روز نیروی عملیاتی و ۲۳۲ خودروی عملیاتی، روز برای امدادرسانی به زلزلهزدگان و بهکارگیری دو فروند بالگرد امدادی هلالاحمر با ۶ سورتی پرواز (سه ساعت و ۴۵ دقیقه) برای حمل ۲۵۰۰ کیلوگرم اقلام و محمولههای امدادی خبر داد.
وی تصریح کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی به مناطق شمالی، مرکزی و غربی استان، توزیع پلاستیک هم در منطقه شروع شده است و تا اوایل امشب حدود ۱۰ تن پلاستیک بین زلزله زدگان توزیع میشود.
چشمههای آب برخی روستاها دچار آسیب شدیدی شده است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: تیمی امروز برای بررسی چشمههای روستاهای منطقه زلزله زده به منطقه اعزام شد، رانش کوه خسارت بسیاری به برخی چشمهها وارد کرده است و مسیر خروج آب برخی از آنها به همین علت بسته شده و مسیر برخی دیگر باز شده است.
مناطق زلزله زده این استان به پنج قسمت تقسیم شده است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: مناطق زلزله زده به پنج قسمت تقسیم و ادارههای متولی هر قسمت در قالب تیمهایی مشخص و وظایف آنها در فرآیندهای خدمات دهی و بازسازی این مناطق مشخص شده است.
حسنزاده خاطر نشان کرد: اطلاعات و شناسنامه روستا به اضافه آمار جمعیتی هر روستا در اختیار این تیمها قرار گرفته و برای آنکه مردم ناچار از مراجعه جهت تشکیل پرونده نشوند حتی باید دستگاه کپی در محل برای استفاده اهالی آماده باشد.
وی عنوان کرد: کارشناسان مدیریت بحران استانداری هرمزگان به عنوان مسؤول این تیمها تعیین شدهاند و گزارش خدمات دهی ادارههای دولتی بایستی به صورت روزانه به این مدیریت ارسال شود.
حسن زاده با اشاره به اینکه در مناطق زلزله زده بخش فین شهرستان بندرعباس، ساخت دو هزار و ۴۹۸ واحد مسکونی نیاز است، خاطرنشان کرد: آواربرداری در روستای زلزله زده گیشان غربی بخش فین شهرستان بندرعباس از سه شنبه ۲۵ آبان آغاز شده است و بزودی در دیگر مناطق از جمله ذرتو، مزرا، لاور، فین و رضوان ادامه مییابد.
وی با بیان اینکه ۷۰۰ واحد نیز به تعمیر نیاز دارد، اضافه کرد: دو زمین لرزه به بزرگی شش و ۴، و شش و ۳ دهم ریشتر ۲۳ آبان، بخش فین استان هرمزگان را لرزاند و موجب تخریب سی منزل مسکونی در روستای گیشان غربی از توابع شهر فین شد؛ بیشترین خسارتها به روستاهای گیشان غربی، آب شیرین، رود شور، ذورتو پایین و بالا وارد شده است.
پوشش آنتن تلفن همراه در برخی روستاها وجود ندارد
حسنزاده با اشاره به اینکه به شخصه از روستاها بازدید میکند، گفت: کنتور پیرمردی در روستای رودشور دیشب بر زمین افتاده و برق قطع بود و اداره متولی برای وصل کردن آن نرفته بود که موضوع پیگیری و مشکل این پدر حل شد.
وی با اشاره به مشکل ارتباطی در منطقه زلزله زده، تاکید کرد: حتی پوشش آنتن همراه کامل نبوده و برخی روستاها بدون آنتن دهی تلفن همراه هستند.
مدیران به گرفتن عکس و فیلم بسنده نکنند
حسنزاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این جای تأسف دارد که برخی مدیران با وجود تأکیدی که به آنها برای حل مشکل مردم میشود کاری انجام نمیدهند که نتبجه آن ایجاد نارضایتی و عصبانیت مردم است.
وی اضافه کرد: مردم هم میگویند مدیران عکس و فیلم میگیرند و میروند و مشکل همچنان باقی مانده است که این موارد را به جدیت پیگیری و مساله را حل میکنیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: مردم مظلوم در چادر و فقر زندگی میکنند و کارشان باید انجام و مشکل حل شود و این را با جدیت دنبال میکنیم. این مردم آسیب دیده اکنون نیاز به حمایت دارند و اگر کار برای آنها انجام نشود روحیه شأن را از دست میدهند.
نظر شما