۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان اعلام کرد؛

پرداخت تسهیلات به بهبود یافتگان از اعتیاد در استان همدان

پرداخت تسهیلات به بهبود یافتگان از اعتیاد در استان همدان

همدان- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ۴ درصدی به بهبود یافتگان از اعتیاد در حال پرداخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه عبدکوند بعدازظهر چهارشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان تویسرکان که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: جایگاه اعتیاد و مواد مخدر در دنیا پیچیده و گسترده است و بیش از ۲۷۵ میلیون نفر از افراد جهان درگیر این موضوع هستند و خوشبختانه ایران پرچم دار مقابله و مبارزه با مواد مخدر است و بیش از ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز را بعد از دفاع مقدس در این راه به خود اختصاص داده است.

وی افزود: قانون مبارزه با مواد مخدر قانون مدون، تکلیفی و کار گسترده‌ای است و ۲۵ دستگاه عضو ستاد و شورای مبارزه با مواد مخدر است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با بیان اینکه در حوزه مقابله، مبارزه، پیشگیری و توانمند سازی کارهای متعددی در استان انجام شده است، تاکید کرد: در سطح استان ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به بهبود یافتگان پرداخت شده است و در شهرستان تویسرکان طبق آمار بیشتر ۳ میلیارد تومان پرداخت شده است.

عبدکوند ادامه داد: پیشگیری در بحث اعتیاد بسیار مهم است و رکن اصلی پیشگیری و آموزش است و همان گونه که می‌دانیم آموزش یک کار فرهنگی، زمان بر است و آموزش هزینه نیست بلکه پیشگیری و سرمایه‌گذاری است.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه سن اعتیاد پایین آمده است، متذکر شد: در کلان کشور شیوع ۵.۹ است و در استان به ۲ رسیده که نشان دهنده فعالیت‌های عمده در این زمینه است.

این مسئول با بیان اینکه آمادگی کامل داریم معتادین متجاهر شهرستان را تا یک سال برای درمان، صیانت و اشتغال و بازتوانی نگهداری کنیم، افزود: با توجه به ماده ۱۵ می‌توان گفت که متأسفانه نظارت‌ها بسیار کم است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با تاکید بر اینکه ما نباید صورت مسئله را پاک کنیم، خاطرنشان کرد: اکنون که مسئولیت در دست گرفته‌ایم همه باید دست به دست همه به وظیفه خود در هر جایگاهی عمل کنیم و به یاد داشته باشیم که معتاد بیمار است و نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: ایجاد گرمخانه بسیار اهمیت دارد و به گرمخانه فقط برای معتاد نباید به آن نگاه کرد بلکه گرمخانه برای در راه ماندگان، زباله گردها، افرادی از خانه بیرون شده‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرد و همه مراکز شهرستان‌ها باید گرمخانه داشته باشند و این کار را در دستور کار خود قرار دهند.

زمان ایده پردازی شخصی و تحلیل قانون و مقررات گذشته است

فرماندار شهرستان تویسرکان نیز در ادامه این جلسه گفت: در شناخت مطالب و اظهار نظر کارشناسان اختلاف نظرهای متعدد و متفاوتی وجود دارد ولی ملاک کار ما همه قانون است و زمان ایده پردازی شخصی و تحلیل قانون و مقررات گذشته است.

حسین افشاری تصریح کرد: در موضوعات قاطع، مسلم و قطعی نیاز به نظر نیست و قوانین مبارزه با مواد مخدر به صورت دقیق وجود دارد.

فرماندار شهرستان تویسرکان با بیان اینکه همه اعضا با اولویت شهرستانی در کمیته‌ها شرکت و اقدامات را عملیاتی، ارزیابی و گزارش دهند؛ تصریح کرد: کمپ بانوان با رعایت قانون صریحاً بازگشایی شود و نقص‌ها و مشکلات ظرف سه روز آینده حل و در صورت حل نشدن به بنده منتقل شود تا راه حل اساسی تدبیر شود.

افشاری گفت: نباید تمام کار مقابله با مواد مخدر، پیشگیری و بازپروری افراد برعهده چند دستگاه باشد بلکه باید همه پای کار و جدی در این زمینه تلاش کنند.

کد خبر 5398275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha