محسن کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کمرغبتی و غفلت مؤلفان کتاب «هدیههای آسمانی» درباره مبحث مهدویت در کتابهای پایه دوم تا ششم ابتدایی به وضوح قابل مشاهده است.
وی افزود: در راستای اجرای تکالیف ملی دبیرخانه مهدویت، مبحث علمی «تحلیل محتوای کتب درسی هدیه آسمانی پایههای دوم تا ششم ابتدایی و مؤلفههای مهدوی» در این کتاب مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد در این کتابها به موضوع مهدویت به طور مناسب پرداخته نشده است.
دبیر دبیرخانه مرکزی مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با پاسداشت زحمات استادان و مولفین این کتب، تصریح کرد: طی پژوهشی با تحلیل محتوای کتب مذکور چاپ سال ۱۳۹۶ کم رغبتی و غفلت مولفین این آثار در خصوص مبحث مهدویت دیده میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه بیان کرد: دستاورد این پژوهش در بررسی کتاب هدیههای آسمانی نشان دهنده غفلت مولفین این کتب در خصوص این مقوله حیاتبخش و آسمانی است.
وی تاکید کرد: باور کردنی نیست که در خصوص امام موعود موجود تنها و فقط یک درس آن هم عمدتاً در بخش پایانی کتاب که حال و مجال معلم و دانش آموزان به سر آمده مطرح شده و شیوه طرح و ارائه محتوا هم جزئی است به طوری که دانش آموز دقیقاً متوجه نخواهد شد بالاخره این مبحث درباره چه کسی بود و سرانجامش به کجا رسید.
کرمی گفت: پژوهش حاضر با هدف بررسی میزان توجه به مؤلفههای مهدویت در محتوای برنامه درسی دوره ابتدایی یعنی یعنی پنج جلد در راستای ۲ سوال اصلی پژوهش انجام شده است.
وی بیان کرد: طی این پژوهش ۲ محور و ۱۰ مؤلفه مفهومی مرتبط با مفاهیم مهدویت در محتوای کتابهای درسی مذکور بررسی شده است و نتایج حاصله از برگه سوالهای پژوهش نشان داده که کتاب هدیههای آسمانی پایه ششم بیشترین توجه را به مفاهیم و مؤلفههای مفهومی آن داشته است.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه تصریح کرد: کتاب هدیههای آسمانی پایه سوم ابتدایی کمترین توجه را به مفاهیم مرتبط با مهدویت و محورها و مؤلفههای مفهومی آن داشته است.
دبیر دبیرخانه مرکزی مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: نتایج بررسی در میان کتابهای پایه پنجم و ششم بیشترین میزان توجه به محور ظهور و در کتاب پایههای چهارم و ششم بیشترین میزان توجه را به محور حکومت داشتهاند ضمناً پایه چهارم و ششم البته در بین تمامی مؤلفهها ۶۰ درصد از نظر معلمان خیلی ضعیف ارزیابی شدهاند.
نظر شما