به گزارش خبرنگار مهر، مفید غلامی راد صبح چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه با اشاره به موقعیت و اقلیم مازندران و شرایط انسانی و جمعیتی استان اظهار داشت: سند آمایش سرزمین باید به عنوان میثاق ملی و محلی مورد توجه قرار گیرد.
وی مباحث زیست محیطی را از جمله مسائل فراروی مازندران برشمرد و گفت: آلودگی منابع آب و خاک و تأمین آب، پساب و پسماند از جمله شرایط و دغدغههای موجود در مازندران به شمار میرود.
وی به فرصتهای موجود در استان اشاره و اضافه کرد: گردشگری داخلی، تجارت خارجی و نحوه اجرایی زیرساخت توسعه صادرات از فرصتهای استان به شمار میرود و لایحه منطقه آزاد تهیه و مصوب شود.
غلامی راد از تهیه سند پسماند استان و ساماندهی و تأمین منابع مالی آن خبر داد و گفت: به رغم آنکه مازندران به اندازه چند کشور مدال ورزشی کسب میکند اما امکانات ورزشی آن مناسب نیست هرچند از سال ۹۷ تاکنون ورزشگاههای مختلفی به بهره برداری رسیده است.
رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران پیاده سازی نظام آمایش را به عنوان موضوع راهبردی یاد کرد و گفت: مازندران نیازمند سند جامعی در این زمینه است.
وی ساماندهی طرحهای عمرانی را در استان لازم دانست و گفت: میزان مداخله ما در حوزههای عمرانی و اجرایی ناشی از سیاستهای اصل ۴۴ نبوده است و این مسئله در استان ساماندهی شده است.
غلامی یادآور شد: در حوزه زیرساختها سعی شد تا به سمت اقتصادی پیش رود و پایین بودن سرانه طرحهای عمرانی از آسیبها در استان به شمار میرود.
در این مراسم فرج الله فتح الله پور به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران معرفی شد.
نظر شما