به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالله غلامعلی در آئین تجلیل از عوامل اجرایی دومین دوره المپیاد ورزشی جام پرچم اظهار کرد: تلاش داریم در ساختار جدید شورای سیاستگذاری ورزش شهرداریها و دهیاریها، جام پرچم را در ۱۴۰۰ شهر ایران برگزار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: شورای سیاستگذاری ورزش شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور در تبریز آغاز به کار کرد.
غلامعلی با اشاره به جایگاه شهرداری تبریز و سازمان بسیج در برگزاری این رقابتها ابراز داشت: تبریز پیشگام برگزاری المپیاد ورزشی جام پرچم بود که با توجه به امکانات و ظرفیتهای موجود استانداردهای لازم به خوبی رعایت شده است.
قائم مقام شورای سیاستگذاری ورزش شهرداریها و دهیاریها تصریح کرد: شهرداری تبریز در برگزاری المپیاد ورزشی رتبه اول را دارد، هرچند شهرهای دیگر نیز زحمت کشیدند ولی تبریز با ابتکار و نوآوری صاحبامتیاز جام پرچم است.
وی با اشاره به دستور المپیاد ورزشی جام پرچم اضافه کرد: بزرگترین دستاورد جام پرچم ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود که نیاز همه شهرها بعد از مهار اپیدمی کرونا است و به نوعی اولین رویداد عمومی ورزشی بعد از شیوع این بیماری محسوب میشود.
غلامعلی با اشاره به ارتقای سطح کیفی مسابقات جام پرچم در دورههای بعدی نیز گفت: در سطح ملی ما ظرفیت تخصصی وزارت ورزش را داریم که میتواند کیفیت کار را بالا ببرد.
وی اضافه کرد: ظرفیتهای تخصصی و حرفهای از دور بعد به این رقابتها اضافه خواهد شد و در کنار معتقدیم بهترین بستر برای استعدادیابی از میان کودکان و نوجوانان، المپیاد جام پرچم است.
نظر شما