به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دودمان تیپی عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: رشد آموزش عالی در ایران بعد از انقلاب بینظیر بوده و بر اساس آمار جهانی از نظر کیفی و کمی بیسابقه است.
وی افزود: از نظر برخی، تعداد بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی پدیدههای بیکاری و مهاجرت نخبگان را در پی دارد اما این مسئله قابل حل بوده و تعداد افراد دانا و متفکر بالا در جامعه مورد نیاز و باعث رشد کمی و کیفی و ایجاد افق جدید در کشور میشود و فرصتها در پی بالا رفتن تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیشتر از تهدیدها است.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه تصریح کرد: امروز ایران اسلامی در زمینههایی دارای اقتدار است و در جهان حرف برای گفتن دارد که قبل از این غیر قابل تصور بود و گام دوم انقلاب چند سالی است که آغاز شده و همراه با گسترده شدن برکاتش در کشور بوده است و ظرفیت دانشگاهی علاوه بر کشورمان کشورهای همسایه را نیز تغذیه میکند.
دودمان تیپی خاطرنشان کرد: بسیاری از دانشگاههای استان کرمانشاه و استانهای همجوار صدها دانشجوی غیر ایرانی پذیرش کرده که پس از چند سال و پس از فارغ التحصیلی، سفیران فرهنگی و علمی ایران میشوند و فرصت بینظیری را برای کشور ایجاد میکنند و رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با دانشجویان فرمودند باید توجه بیشتری به کشورهای فارسی زبان منطقه داشت.
وی با اشاره به همسایگی استان کرمانشاه با کشور عراق، گفت: از دیرباز کشور ایران و عراق سرنوشت مشترکی داشته و استان کرمانشاه نیز با اقلیم کردی کشور عراق مشترکات بسیاری داشته و همزبان است که باید از این ظرفیت دانشگاهی استفاده کرد و پیام فرهنگی را در گستره منطقه منتشر کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بیان کرد: در استان کرمانشاه صنایع تجاری متعددی مانند پتروشیمی و نفت به صورت بالفعل وجود دارد که توجه ویژه دانشگاه صنعتی را میطلبد و همچنین استان کرمانشاه از نظر کشاورزی در رتبههای بالای کشوری قرار داشته که نیاز به مکانیزه شدن و اتوماتیک شدن صنعت کشاورزی حس میشود و کشاورزی فردا طور دیگری رقم میخورد و بر اساس شعار رهبر معظم انقلاب امسال باید سال تولید دانشبنیان باشد که این نامگذاری قطعاً حامل پیام مهمی برای دانشگاه صنعتی است.
نظر شما