به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ناظمیجلال روز دوشنبه در جلسه کمیته همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار داشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نحوه همکاریهای بین بخشی و الزامات به صورت شفاف و دقیق مشخص شده است.
وی با تأکید بر لزوم ارتقای کمی و کیفی آموزش و پرورش، افزود: باید با بهرهگیری از ظرفیت مدارس و حوزههای علمیه و به کارگیری متخصصین حوزه تعلیم و تربیت برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین تلاش کنیم.
ناظمی جلال به فعالیت مؤثر و کلیدی روحانیون در ارتقا تعلیم و تربیت دینی دانشآموزان اشاره کرد و گفت: روحانیت و حوزههای علمیه در این شبکه عظیم فرهنگی و تربیتی وظیفه مهم و حساسی بر عهده دارند و باید نیروهایی را تربیت کنند که توانایی تأثیرگذاری و جهتدهی در آموزش و پرورش را داشته باشند.
وی به تشریح برنامههای اجرایی تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: برنامههایی که این ستاد در سطح ملی به ویژه در سطح استان کردستان دارد در ۵ حوزه مدیریت و تشکیلات تربیتی، تبلیغی، پژوهش، منابع انسانی و آموزش و برنامهریزی است.
سرپرست آموزش و پرورش استان کردستان تصریح کرد: فاصله زیادی تا تحقق اهداف و عملیاتی شدن این سند داریم و ۳۲۰ هزار دانش آموز کردستانی آماده هستند که به گونهای تربیت شوند که در تراز نظام جمهوری اسلامی خدمت کنند.
وی گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راهی جامع در راستای تحقق حیات طیبه است.
ناظمیجلال افزود: ضرورت پیوند عمیق دو نهاد آموزش و پرورش و حوزههای علمیه و ارتقای کیفی تعلیم و تربیت در سراسر کشور در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین تحقق سند تحول بنیادین در اولویت دستگاه عظیم آموزش و پرورش است.
وی با تأکید بر اجرایی شدن حضور روحانیون دینی در حوزه تعلیم و تربیت استان خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای ما در روزهای آینده این است که از نظرات روحانیون، ائمه جمعه و جماعات شهرستانها در خصوص نحوه تعلیم و تربیت راهنمایی، نظرسنجی استفاده کنیم.
ناظمی جلال اظهار کرد: روحانیت و حوزههای علمیه در این شبکه عظیم فرهنگی و تربیتی وظیفه مهم و حساسی بر عهده دارند و باید نیرو هایی را تربیت کنند که توانایی تأثیر گذاری فرهنگی در آموزش و پرورش را داشته باشند.
وی تصریح کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راهی جامع برای تحقق حیات طیبه است که در آن نحوه طی مسیر منابع و امکانات لازم، تقسیم کار در سطح ملی و الزامات در این مسیر، شفاف و دقیق مشخص شده است.
سرپرست آموزش و پرورش کردستان از ساماندهی و نظارت بر فعالیتهای کمیتههای ۱۶ گانه، جذب ۲۸ طلبه وظیفه، توانمند سازی ۳۷ روحانی رسمی شاغل در آموزش و پرورش، توانمند سازی مدیران، معلمان، کارشناسان و اعضای کمیته همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در قالب نشستهای تخصصی و جذب مبلغان با تجربه در قالب اردوهای تربیتی به عنوان فعالیتهای انجام شده نام برد.
ناظمی جلال افزود: آموزش و توانمند سازی اولیا دانش آموزان، اقامه آموزش عملی نماز، برنامه ریزی و هماهنگی دیدار دانش آموزان با علما و حوزههای علمیه، جذب ۵۵ روحانی در قالب طرح امین، اجرای طرح پیوند مسجد و مدرسه به عنوان دیگر برنامههای اجرا شده یاد کرد.
نظر شما