به گزارش خبرنگار مهر، عطاالله ابراهیمی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از هزار و ۴۰۰ نوع گیاه دارویی در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است، اظهار کرد: از این تعداد ۴۰۰ نوع ارزش اقتصادی دارند.
وی با اشاره به ضرورت ترویج کشت گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت گیاهان دارویی رفته است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از این سطح اراضی ۳۷۰ هکتار تحت کشت گل محمدی قرار گرفته است، تصریح کرد: از هر هکتار اراضی به صورت متوسط سه تن گل محمدی برداشت میشود.
ابراهیمی افزود: سالانه هزار و ۱۰۰ تن گل محمدی در چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
وی با بیان اینکه استقبال خوبی از کشت گل محمدی در استان انجام گرفته شده است، ادامه داد: با فرآوری محصول حاصل از گل محمدی در توسعه و تنوع بخشی صنعت گیاهان دارویی قدم برداشته شده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارزش افزوده اسانس گیری گل محمدی، گفت: به طور متوسط هر کیلو اسانس بیش از ۴۵ میلیون تومان در بازار بین المللی به فروش میرسد.
ابراهیمی با بیان اینکه در چهارمحال و بختیاری تلاش شده که سطوح تحت کشت گل محمدی و نوع فرآوری افزایش یابد، اعلام کرد: به دلیل تفاوت دمای شب و روز در استان کیفیت گل محمدی بسیار مطلوب است.
وی با اشاره به اینکه بهترین ارقام گل محمدی در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است، گفت: با تجاری سازی این ارقام میتوان بهترین نوع گیاه را برای تولید اسانس در اختیار کشاورزان قرار داد.
نظر شما