به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده صبح شنبه در جمع خبرنگاران با تسلیت فرارسیدن سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، در سخنانی اظهار کرد: تحقق عدالت اجتماعی شاخصه اصلی مکتب امام خمینی (ره) بود و بر این امر اعتقاد داشت که اگر عدالت در جامعه رعایت شود، حکومت داری نتیجه موفقیت آمیزی با خود به همراه داشته و پیشرفت و آبادانی همه جانبه کشور محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) در برههای از زمان که تمام اندیشمندان جهان حتی اندیشمندان اسلامی به آن سمت حرکت میکردند که دین از عرصه اجتماعی بشر رخت بربسته، پا به عرصه معرفت اندیشه بشری گذاشت، گفت: امام خمینی (ره) با نگاه وحیانی و الهی، مکتبی را بهعنوان اولین مکتب بر پایه سیاست و دیانت پایه گذاری کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر اینکه اعمال عبادی باید تجلی اجتماعی داشته باشد، هماهنگی دین و امور اجتماعی بشری را باعث سیر به سوی خدا عنوان و اضافه کرد: امام راحل (ره) سیاست را اینگونه معنا میکند «من در مسیر کمال تا رسیدن به نقطه کمال همه را با خود می برم و اثر آن خودساختگی، عمق بصیرت اجتماعی و دینی اتفاق میافتاد» لذا این تعبیر امام از سیاست، هماهنگی آن با معنویت و کمال انسانی را نشان میدهد و جامعه اسلامی باید سیاست را با دیانت بیش از پیش همراه سازد.
حجتالاسلام جعفرزاده اعتقاد و ایمان راسخ به اراده تشریعی و تکوینی خداوند را از ویژگیهای بارز حضرت امام خمینی (ره) بیان کرد و یادآور شد: امام راحل (ره) قوانین شریعت را بستر حرکت خود قرار داده و بر این امر اعتقاد داشت که خداوند قانون و سنتی که برای بشریت به ودیعه گذاشته، امکان اداره جامعه را دارد.
وی برپایی حرکت جهادی و مکتبی بر پایه مردم باوری را از ارکان قیام امام خمینی (ره) عنوان و تصریح کرد: امام خمینی (ره) مردم را باور کرده بود اما اکنون این باور و اعتماد به مردم و ایمان به مردم سالاری کمرنگ شده و مسئولین با ایجاد فاصله بین مردم، باعث بروز مشکلات در بخشهای مختلف مدیریتی شدهاند که باید با عمل به مکتب امام راحل (ره) و توجه به فرامین مقام معظم رهبری اتحاد بین ملت و دولت مستحکم شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل توجه به تکلیف گرایی در عین نتیجه گرایی را از اصول مدیریتی در سیره امام راحل (ره) برشمرد و گفت: امام خمینی (ره) فرمود ما مکلف به تکلیف هستیم و نباید از نتیجه غافل شویم چرا که این دو مورد باعث اثرگذاری بیشتر در ترویج آرمانهای انقلاب است.
رعایت عدالت، اتحاد بین ملت و دولت را مستحکم میکند
وی تبعیض و بی عدالتی را عامل مهم در ایجاد فاصله بین مردم و مسئولان عنوان و اظهار کرد: تحقق عدالت اجتماعی شاخصه اصلی مکتب امام خمینی (ره) بود و بر این امر اعتقاد داشت که اگر عدالت در جامعه رعایت شود، حکومت داری نتیجه موفقیت آمیزی با خود به همراه داشته و پیشرفت و آبادانی همه جانبه کشور محقق خواهد شد.
حجتالاسلام جعفرزاده نگاه بین المللی و جهانی به مسائل پیرامون را از دیگر شاخصههای مکتب امام خمینی (ره) برشمرد و گفت: در دل مکتب امام خمینی (ره) علاوه بر ملت ایران، امت اسلامی سراسر جهان قرار گرفته است و با تمدنی فراتر از زبان، نژاد و مرزهای جغرافیایی، پیام انقلاب اسلامی ایران را به جهان مخابره کرده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تحرک و پویایی را از ویژگیهای مهم مکتب امام خمینی (ره) عنوان و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی توقف ندارد و و در این میان همگان با عزت و اقتدار و با پاسداری از ارزشها و دفاع از حریم ولایت فقیه به حرکت پیروزمندانه خود ادامه میدهیم.
نظر شما