سرهنگ محمد رضا فداییان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مجازات تخلفات در بستر فضای مجازی، تاکید کرد: قانون جرایم رایانهای مصوب سال ۸۸ مجلس شورای اسلامی مجتمع بر ۵۶ ماده تصویب که مبنای بررسی و رسیدگی به جرایم رایانهای است لذا پلیس در این زمینه جدیت خوبی به خرج میدهد.
وی با بیان اینکه اطلاعرسانی عمومی از طریق مصاحبههای رادیویی و تلویزیونی از جمله اقداماتی است پلیس فتا در زمینه آگاهی رسانی به مردم انجام میدهد، افزود: آموزش چهره به چهره به مراجعه کنندگان به پلیس فتا و کاربران از دیگر موضوعاتی است پلیس استان آن را دنبال میکند.
رئیس پلیس فتای استان سمنان با اشاره به اینکه آموزش تلفنی از طریق شماره تلفن فوریتهای سایبری به شهروندانی که با کارشناسان ما تماس داشتهاند، ابراز کرد: تهیه و تولید محتوای آموزشی و پیشگیرانه، ارسال فراگیر محتوای پیشگیرانه به رسانههای مجازی فعال در استان و ایجاد و انتشار هشدارهای سایبری به صورت متنی، صوتی و تصویری از برنامههای از دیگر اقدامات پلیس فتای استان سمنان است.
فداییان با اشاره به برگزاری کلاسها و کارگاههای آگاه سازی سایبری، گفت: برگزاری کلاسهای افزایش سواد رسانهای در مدارس، مساجد، ادارات و… از دیگر اقدامات آگاهی دهنده پلیس فتا است.
وی در پاسخ به این سوال که بیشترین جرمها در بستر فضای مجازی که در استان اتفاق افتاده، چه مواردی است، گفت: کلاهبرداری اینترنتی و برداشت غیرمجاز که حدود ۷۰ درصد جرایم اینترنتی هستند و همچنین هتک حیثیت در رتبه بعدی قرار دارد.
رئیس پلیس فتای استان سمنان درباره ارتباط مردم با پلیس در صورت آسیب دیدن در حوزه مجازی و یا اینترنتی بیان کرد: با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir کاربران میتوانند از مطالب آموزشی این سایت استفاده نموده و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه آن را از طریق لینک سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری، با ما در میان بگذارند.
فداییان درباره مشاوره در ارتباط با جرایم مجازی بیان کرد: تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز پاسخگویی فوریتهای سایبری پلیس فتا و یا با کمک از معاونت اجتماعی استان مرکز مشاوره و مددکاری این مسائل را مشاوره بگیرند.
نظر شما