به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، گروهی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به ساخت و توزیع دستگاههایی شدند که با وجود تحریمها، نقش اساسی در صنعت برق و حیات آن ایفا میکنند.
این دستگاهها حدود دو سال است که در صنعت مورد استفاده قرار گرفته و یک میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور ایجاد کرده است.
امیرحسین راسخ، بنیانگذار و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان «تولید دستگاههای الکترونیکی مورد نیاز برای صنعت برق» را به عنوان هدف اصلی این شرکت معرفی کرد.
وی گفت: شرکت ما در تولید دو دستگاه در داخل کشور بیرقیب است. یکی دستگاه پایانه راه دور (RTU) که در اتوماسیون صنعت برق و در پستهای انتقال و فوق توزیع کاربرد دارد و دیگری دستگاه TPS که وظیفه لینک ارتباطی بین پستها برای حفاظت از آنها را برعهده دارد.
به گفته او، به دلیل تحریمها، واردات این دستگاهها به سختی انجام میشود. بنابراین تولید این دستگاهها، خدمات پشتیبانی و تعمیر آنها برای صنعت برق کشور حائز اهمیت است.
راسخ خاطرنشان کرد: وزارت نیرو، شرکتهای برق منطقهای و همچنین شرکتهای خصوصی پست برقساز از جمله مراکزی هستند که از خدمات ما استفاده میکنند.
نظر شما