به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا حیدرنیا عصر پنجشنبه در سومین گردهمایی فعالان فضای مجازی بسیج البرز، گفت: تا قبل از اتفاقات ۹۰ روز اخیر هر دلسوخته ای درباره اهمیت فضای مجازی سخن میکرد دولتمردان دولت گذشته قائل به تأثیرگذاری آن اعم از امنیت ملی نبودند.
فرمانده سپاه البرز افزود: اغتشاشات بیش از پیش اهمیت فضای مجازی را نشان داد به گونهای که رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه فضای مجازی قابل انکار نیست.
وی اظهار داشت: جهان در حال تبدیل به عرصه نبرد اندیشهها در فضای مجازی است و برای آیندهای طولانی جنگ از حوزه سرزمینی جای خود را به جنگ ذهنها کوچ کرده است.
سردار حیدرنیا تصریح کرد: طی دو سال کرونا فضای مجازی در تار و پود دولتها، ملتها، دانشجویان و دانش آموزان رسوخ کرد، لذا چگونگی استفاده از این فناوری مؤثر است.
وی تاکید کرد: اینکه فضای مجازی را به کلی بایکوت یا رها کنیم اشتباه است باید کنشگری فعال داشته باشیم، از فناوریهای نوین استفاده کنیم و تصمیم گیرنده باشیم.
وی گفت: دشمن در این عرصه برای ما تصمیم میگیرد و در همین مدت اغتشاشات مخاطبان فضای مجازی تصور میکردند روزی ۳ بار انقلاب ساقط شده است زیرا دولتمردان دولت گذشته فضا را دو دستی در اختیار دشمن قرار دادند.
سردار حیدرنیا گفت: اینکه دشمن روی ذهن دانش آموز ما تأثیرگذار است به واسطه بد عملی مسئولین است و بارها رهبر معظم انقلاب این مهم را تذکر دادند.
وی گفت: دکترین امنیتی آمریکا از ۲۰۰۴ تا کنون جنگ روایتها و نبرد ایدهها را در اولویت قرار داد، هنچنین اعتراضات اخیر با بهانه حجاب بود اما به فرموده رهبر معظم انقلاب جنگ ترکیبی بود که در بستر فضای مجازی شکل گرفت.
وی گفت: پس از انکه دو هفته از فوت مهسا امینی گذشت، ۹۸ درصد محتوا حول سلطنت طلبها، شبکه نفاق و سلبریتی های خائن بود و تنها دو درصد جبهه انقلاب تولید محتوا داشت،
وی با تاکید بر اینکه متأسفانه عموم را بدون سنگر و خاکریز به میدان مین فرستادیم، گفت:
با افتادن غبار فتنه عمق فجایع مشخص شد مبنی بر اینکه مسئله حجاب نیست چرا دشمن ذهن مردم را مورد هجمه و هدف قرار داده بود.
وی ادامه داد: افرادی مدافع حق زنان شدند که قائل به این حق نیستند، لذا حکمرانی عالمانه بر فضای مجازی اهمیت دارد و رهبر معظم انقلاب اهمیت آن را به اندازه کل انقلاب دانستند.
وی تاکید کرد: نمیتوان در مقابل فناوری مقابله کرد، امروز این فناوری به اتاق خوابهای ما رسیده است. برخی دوستان از شبکههای اجتماعی واهمه دارند در حالی که باید تربیت نسل را به گونهای رقم زد کا فضای مجازی را مانند فضای حقیقی بداند.
سردار حیدرنیا ادامه داد: باید مقتدرانه و با کنشگری وارد عرصه شده و محتواهای انقلابی، ایرانی و اسلامی تولید و باز نشر کنیم، باید سواد رسانهای خود را افزایش دهیم.
فرمانده سپاه البرز متذکر شد: کم کاری سنوات گذشته در حوزه فرهنگ چالشهای فضای مجازی را به دنبال داشت.
نظر شما