به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدیزاده سه شنبه شب در نشست بررسی وضعیت مرکز قرنطینه دام در بوشهر اظهار داشت: روابط مردم استان بوشهر با قطریها دیرینه است و ساحلنشینان این استان از دیرباز با کشورهای حاشیه خلیجفارس از جمله قطر ارتباط گوناگون فرهنگی، تجاری و اقتصادی داشتهاند.
استاندار بوشهر با اشاره به سرمایهگذاری در راهاندازی مرکز قرنطینه دام برای صادرات در بوشهر افزود: این مرکز از سوی قطریها برای نگهداری و صادرات دام در مرکز استان بوشهر راهاندازی شده و مورد حمایت ویژه قرار دارد که تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ رأس دام از این قرنطینه به قطر صادر شده است.
استاندار بوشهر تصریح کرد: نگاه سرمایهگذار قطری تنها صادرات نیست بلکه، تأمین گوشت قرمز مورد نیاز کشور و استان بوشهر مورد توجه است.
محمدیزاده با تأکید بر توجه به تسریع در صادرات دام از بوشهر به قطر بیان کرد: اکنون با پیگیری اقداماتی برای صادرات ۱۶ هزار رأس دام از قرنطینه دام این سرمایهگذار قطری در حال اجرا است ولی ارائه مجوز صادرات دام از بوشهر به قطر برای این سرمایهگذار بر اساس توافقات انجام شده باید پیگیری و عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه حمایت و کمک به سرمایهگذار مرکز نگهداری، قرنطینه و صادرات دام در بوشهر ضروری است گفت: حمایت و کمک سازمان دامپزشکی و اتحادیه دامداران برای تصریح در حل مشکلات سرمایهگذار یاد شده قابل تقدیر است.
حمایت ویژه از فعالان اقتصادی و سرمایهگذار در استان بوشهر
استاندار بوشهر با اشاره به ایجاد مرکز پرورش و پرواربندی دام در بوشهر با مشارکت سرمایهگذار یاد شده خاطر نشان کرد: در ایجاد مرکز پرورش دام، ایجاد کشتارگاه صنعتی در بوشهر توسط سرمایهگذار قطری ضمن آمادگی لازم مورد حمایت قرار دارد.
محمدیزاده به تعیین زمین برای اجرا طرح پرواربندی دام و کشتارگاه صنعتی اشاره کرد و افزود: ظرفیت مهمی برای تولید علوفه دامی با استفاده از پساب فاضلاب در بوشهر وجود و این مهم در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: کمک برای صدور مجوز صادرات، تولید علوفه، پرواربندی و پرورش و ایجاد کشتارگاه صنعتی دام در اولویت برنامهها است.
وی تأکید کرد: استان بوشهر ظرفیتهای مهمی برای سرمایهگذاری دارد که از فعالان اقتصادی و سرمایهگذار حمایت ویژه میشود.
نظر شما