به گزارش خبرگزاری مهر، میکائیل باقری درباره جزئیات برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر و پسر اظهار کرد: اداره کل قرآن، عترت و نماز فعالیتی را ویژه دانش آموزان دختر دوره سوم ابتدایی و دانش آموزان پسر دوره هشتم نهادینه کرده است که برای این دانش آموزان در آستانه سن تکلیف، یک فرآیند آموزشی طراحی میشود.
وی افزود: در این فرآیند از پیش تعریف شده، از ابتدای سال تحصیلی آموزگاران دوره دبستان و معلمان مرتبط، دانش آموزان را با مراجع تقلید آشنا میکنند و این افراد با احکام نماز نیز آشنا میشوند.
باقری ادامه داد: در نهایت، این فرآیند آموزشی به برگزاری یک جشن یا آئین به یاد ماندنی با عنوان جشن تشرف یا جشن تکلیف منجر میشود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش اظهار کرد: اولیا و آموزگاران در اجرای این فرآیند دخیل هستند و این موضوع به شیوههای مختلف برگزار میشود. گاهی اولیا این جشن را در منزل خود برگزار میکنند و یا گاهی این فرآیند به صورت کلاسی، مدرسهای، منطقهای و یا استانی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه ما این فرآیند را به صورت یک پویش اجرا میکنیم گفت: در این پویش دانش آموزان باید تصاویری از جشنهای تکلیف مدارس را برای ما بفرستند همچنین فیلمهای این جشنها از شبکههای مختلف صدا و سیما پخش میشود.
باقری اعلام کرد این برنامه امسال به صورت متمرکز در مراکز استانها از روز دوشنبه ۱۹ دی تا ۲۵ دی برگزار میشود این جشنهای متمرکز استانی با حضور ۸۰۰ تا ۵۰ هزار نفر در استانها برگزار خواهد شد.
به گفته وی جشن تکلیف پسران نیز در ایام ولادت امام علی (ع) به همین روال برگزار میشود.
جدول اعلام شده برگزاری جشن تکلیف در استانها به شرح زیر است:
استان تاریخ تعداد
فارس دوشنبه ۱۹/۱۰ ۷۰۰ نفر
کرمانشاه سه شنبه ۲۰/۱۰ ۲۰۰۰ نفر
قزوین چهارشنبه ۲۱/۱۰ ۶۶۰ نفر
خراسان شمالی چهارشنبه ۲۱/۱۰ ۵۰۰ نفر
آذربایجان شرقی چهارشنبه ۲۱/۱۰ ۵۰۰۰ نفر
قم چهارشنبه ۲۱/۱۰ ۲۰۰۰ نفر
کهگیلویه و بویراحمد چهارشنبه ۲۱/۱۰ ۲۰۰۰ نفر
گیلان چهارشنبه ۲۱/۱۰ ۴۰۰ نفر
خراسان رضوی یکشنبه ۲۵/۱۰ ۲۰۰۰ نفر
ایلام یکشنبه ۲۵/۱۰ ۱۰۰۰ نفر
نظر شما