قهرمان بمانا در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: از سال ۹۵ تا کنون درمان ناباروری و آی وی اف در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی هنری و بیمارستان استاد مطهری انجام میشد که اکنون با آغاز به کار مرکز تخصصی و فوق تخصصی حکیم سلمان، تمامی فعالیتهای آن مرکز به این مکان جدید انتقال یافته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم عنوان کرد: مرکز حکیم سلمان فارسی، یک مرکز منحصر به فرد با آخرین تجهیزات پزشکی استاندارد در جنوب فارس است که نزدیک به یک ماه است فعالیت خود را با حضور پزشکان فوق تخصص درمان ناباروری، پرستاران آموزش دیده و کارشناسان زبده در این حیطه آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه در این مرکز کلیه خدمات درمان ناباروری برای بیماران با پذیرش بیمه و تعرفه دولتی انجام میشود، گفت: روشهای نوین ناباروری شامل آی.یو.آی، آی.وی.اف، فریز جنین، تخمک و اسپرم و غیره است که در این مرکز به بیماران ارائه میشود.
بمانا با اشاره به اینکه تعداد ۶ هزار بیمار در این مرکز دارای پرونده درمانی هستند، گفت: در سال گذشته، ۱۹۷ مورد "IUI" و ۲۲۰ عمل" IVF" انجام شده که به تولد ۶۱ فرزند انجامیده است.
وی اظهار کرد: پیشنهاد میکنیم زوجها بخصوص بانوان، در روزهای اول پس از ازدواج برای بررسی سلامت خود به مرکز ناباروری حکیم سلمان فارسی مراجعه کرده و اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم میانگین سنی مراجعات در جهرم، جهت انجام عمل آی وی اف ۳۱.۵ سالگی و برای آی یو ای ۲۹ تا ۳۰ سالگی دانست و گفت: در مرکز درمان ناباروری جهرم موارد خاصی مانند فریز و ذخیره تخمک برای بیماران سرطانی و بیماران خاصی که فعلاً امکان بارداری ندارند نیز انجام میشود.
وی با اشاره به مراجعه بیماران غیر بومی به مرکز ناباروری در جهرم گفت: درصد زیادی از بیماران غیر جهرمی بوده که بخش اعظمی آنها مربوط به داخل استان و بقیه خارج استانی هستند.
بمانا با اشاره به اینکه انتظار داریم در آینده نزدیک با توسعه بیشتر این مرکز در همه بخشها، شاهد حضور هموطنان عزیزمان از اقصی نقاط کشور باشیم، خاطرنشان کرد: مرکز ناباروری حکیم سلمان فارسی جهرمی با متراژ سه هزار متر مربع، در مجموعه بیمارستانی خیرین برادران خواجه احداث شده و در بهمن ماه ۱۴۰۰ افتتاح شده است.
نظر شما