به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، فاطمه شاه محمدی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت مراکز مشاوره و نقش آنها در تسهیل نوع مشکلاتی که خانواده ها با آن درگیرهستند، افزود: این مراکز زیر نظر سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان با کادر مجربی از سوی سازمان آموزش و پرورش در فضایی مناسب با معیارهای مشخص مراکز مشاوره خانواده فعال می شوند.
وی از فعال بودن تنها مرکز مشاوره خانواده خراسان جنوبی در فردوس خبر داد و خاطرنشان کرد: با تامین اعتبارات از ناحیه سازمان مرکزی انجمن اولیاء و مربیان صد و سی و هشتمین مرکز مشاوره خانواده کشور در بیرجند به زودی افتتاح خواهد شد.
کارشناس مشاور خانواده حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: این مراکز باید قابل دسترس برای همه اولیاء و دانش آموزان باشد و با تجهیزات مناسب به خانواده ها سرویس دهند.
وی با تاکید بر این که تعلیم و تربیت یک طرفه نمی تواند کارایی لازم را داشته باشد، بیان داشت: پر رنگ کردن رابطه بین اولیاء و دانش آموزان و مربیان مدارس می تواند مؤثر در رفتار دانش آموزان باشد.
شاه محمدی، با اشاره به این که سیاست های مدرسه نقش به سزایی در جذب اولیاء به عنوان حمایت کننده و همسو کننده تعلیم و تربیت دارد، عنوان کرد: مرکز مشاوره خانواده با حمایت سازمان مرکزی انجمن اولیاء و مربیان و تعرفه اندکی که از سوی خانواده ها پرداخت می شود، پاسخگوی کلیه نیازهای مشاوره ای خانواده ها است.
نظر شما