۳ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۲۲

رئیس اداره رفاه آموزش و پرورش اصفهان خبرداد؛

میزبانی فضاهای اسکان آموزش و پرورش اصفهان از ۳۲ هزار مسافر نوروزی

میزبانی فضاهای اسکان آموزش و پرورش اصفهان از ۳۲ هزار مسافر نوروزی

اصفهان- رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: فضاهای اسکان آموزش و پرورش در روز اول فروردین ۱۴۰۲، میزبان ۳۲ هزار مسافر از نقاط مختلف کشور بودند.

مهدی منتجب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از ادامه روند اسکان مسافران نوروزی خبر داد و اظهار داشت: فضاهای اسکان آموزش و پرورش در استان اصفهان، در روز اول فروردین ماه ۱۴۰۲ میزبان ۳۲ هزار مسافر از نقاط مختلف کشور بودند.

وی افزود: در بین ستادهای اسکان ۶ گانه شهر اصفهان، ستاد اسکان ناحیه چهار بیشترین آمار میزبانی از میهمانان نوروزی را داشته است.

رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: با سرکشی و بازدید منظم از ستادها و فضاهای اسکان، در تلاش هستیم تا مشکلات را به حداقل برسانیم و زمینه را برای جلب رضایت میهمانان شهر اصفهان فراهم کنیم.

به گزارش مهر، آموزش و پرورش اصفهان در نوروز ۱۴۰۲ با ۷۰۰۰ کلاس در ۶۰۰ مدرسه و فضاهایی همچون مراکز فرهنگی رفاهی معلمان، باغ ابریشم و ویلا سرای چادگان آماده میزبانی از مسافران فرهنگی و غیرفرهنگی از نقاط مختلف کشور است.

کد خبر 5738886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha