به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پیرهادی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تصادف در بزرگراه شهید چمران اظهار کرد: یکی از کارگران خدمات شهری روز جمعه بر اثر تصادف جان خود را از دست داد.
وی افزود: در بزرگراهها باید از ماشینهای مکانیزه استفاده شود و اگر بر خلاف دستورالعملها عمل شود شاهد چنین اتفاقاتی خواهیم بود که البته این اولین اتفاق نبود و در بوستانها و معابر میبینیم که HSE رعایت نمیشود.
پیرهادی تأکید کرد: گزارشی از فعالیت پیمانکاران و اقدامات انجام شده مرتبط با HSE ارائه شود و اقدامات لازم برای هوشمندسازی در بخشهای مختلف صورت بگیرد.
در ادامه سوده نجفی با اشاره به حادثه سقوط شهروندان از پله برقی ایستگاه مترو شهید بهشتی، اظهار کرد: ما چندین بار در خصوص رفع خرابی پلههای برقی تذکر دادیم که خرابی پلهها منجر به مصدومیت مردم نشود؛ البته ما منکر زحمات تمام نیروهای شهرداری نیستیم و میپذیریم که یک حادثه بوده اما این قابل پذیرش نیست که یک مدیر شهری میگوید سه سال روغن کاری پلههای برقی انجام نشده است.
وی افزود: از این سه سالی که گذشته دو سال به مدیریت شهری ما باز میگردد و اگر مدیران نمیتوانند در این زمینه کاری کنند شهرداری تهران باید یک تصمیم در این زمینه بگیرد و همچنین گزارشی کتبی در خصوص وضعیت موجود به شورا ارائه شود.
رئیس کمیته سلامت شورا با بیان اینکه از سال ۸۶ خانههای سلامت محلات شهر تهران به کمک اداره کل سلامت با فعال سازی یک یا دو خانه در مناطق فعال و با جذب نیروها شروع به کار کرد، یادآور شد: زمانی ۳۵۷ خانه سلامت داشتیم و مسئولان با گزینش اداره کل سلامت انتخاب شدند که تحصیلات مرتبط داشتند و در سال ۹۲ نیز قراردادهایی با شرکتهای مختلف داشتند اما در تمدید سالیانه، ۱۳ نفر منفک شده و نیروهای دیگر جایگزین نشدند و تعداد آنها به ۳۴۳ نفر رسید.
وی افزود: نیروهای انسانی در سال ۱۳۹۹ از شرکت هادیان شهر به خدماتی اداری شهر تغییر وضعیت یافتند اما ساختار و پست سازمانی برای این نیروها تعریف نشده و هم اکنون ۸۴ نفر از خانهها جدا شدند و ۱۶ نفر استعفا دادند و حالا ۶۶ محله بدون خانه است.
نجفی با بیان اینکه میدانیم این مشکل مربوط به دوره فعلی نیست، تصریح کرد: از معاونت منابع انسانی شهرداری تقاضا دارم که نسبت به تعیین تکلیف نیروهای انسانی اداره کل سلامت اقدام کند؛ چراکه این وضعیت منجر به تضعیف روحیه آنها شده است.
رئیس کمیته سلامت شورا تأکید کرد: از شهرداران مناطق میخواهیم مواردی را که تلفنی به آنها میگوئیم، پیگیری کنند و اینگونه نباشد که پس از چند ماه مجدداً پیگیر موضوع شویم.
در ادامه زهرا شمس احسان با اشاره به وضعیت پارک بعثت در منطقه ۱۶، اظهار کرد: در سالهای اخیر به دلایل حقوقی، مالی و فنی، رستورانها، شهربازی و آمفی تئاتر این بوستان غیرفعال و متروکه شده است.
رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: با توجه به آغاز فصل تابستان و ایام اوقات فراغت و همچنین دسترسیهای آسان به بوستان بعثت و وسعت و فضای سبز این بوستان درخواست میشود تغییر وضعیت این بوستان مورد توجه شهردار تهران قرار بگیرد و گزارشات لازم در این خصوص ارائه شود.
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهردار سابق منطقه گزارش داد که مشکلات بوستان بعثت در حال رفع است اما اتفاقی نیفتاد، خاطرنشان کرد: تقاضا میشود پیگیریهای لازم انجام شود تا مشکلات مرتفع شود.
در ادامه نرجس سلیمانی با بیان اینکه قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ضمانتهای اجرایی قانونی از کسر حقوق و مزایا تا محرومیت از خدماتهای اجتماعی را در نظر گرفته است، اظهار کرد: شورا نسبت به صدور مصوبات و شهرداری در مقام اجرا باید توجه جدی و لازم را داشته باشند.
وی افزود: در مواردی که اشخاص ذی نفع تقاضای خدمات اداری دارند ابتدا باید درخواست خود را ارائه دهند و دستگاه مورد نظر باید ظرف سه ماه پاسخ را ارائه دهد و شهرداری وظایف را به صورت روتین انجام دهد چرا که ضمانتهای اجرایی قانونی برای افرادی که ترک فعل کرده اند، در نظر گرفته است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: ما به ویژه در بحث تعیین نوعیت زمین با این موضوع روبه رو هستیم و شهرداری نیز البته با موضوع درگیر است و باید توجه لازم را در این خصوص داشته باشیم.
نظر شما