۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۰

مدیرکل فرهنگی ستاد فهمای کشور:

خوزستان از پیشتازان فعالیت‌های قرآنی است

خوزستان از پیشتازان فعالیت‌های قرآنی است

اهواز- مدیرکل فرهنگی ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، استان خوزستان را از پیشتازان فعالیت‌های قرآنی در کشور اعلام کرد و گفت: فعالیت در مساجد به‌صورت جهادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی میرزایی بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در نشست شورای راهبردی پایگاه‌های قرآنی خوزستان تاکید کرد: خوزستان از پیشتازان فعالیت‌های قرآنی است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص پایگاه‌های قرآن گفت: مسئله پایگاه‌های قرآنی به صورت مجزا و با محوریت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط کشور پیگیری شدند؛ همچنین نیاز به یک جمع قرآنی بود تا در این زمینه اقدامات لازم را انجام شوند و پایگاه‌های قرآنی با محوریت «مسجد» آغاز به فعالیت کنند.

مدیرکل فرهنگی ستاد فهمای کشور بیان کرد: مقام معظم رهبری در خصوص پایگاه‌های قرآنی مدلی بسیار خوب، ساده و روان را ارائه داده‌اند اما با توجه به مخاطبان فضای قرآنی و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای اینکه بتوانیم حداکثر بهره برداری را داشته باشیم، نیاز است به یک اجماع و جمع بندی برسیم تا به یک مدل اجرایی خوب در این خصوص دست پیدا کنیم.

میرزایی ادامه داد: با توجه به ظرفیت و توان بالای خوزستان به دلیل وجود فعالان و اساتید قرآنی و افرادی که در سفره با برکت قرآن تمرکز کرده‌اند، قصد داریم از این ظرفیت استفاده کرده تا به یک مدل اجرایی مناسبت حداقل در سطح استان برسیم.

وی افزود: در کانون ستاد استانی مدلی مبنی بر شبکه سازی پیشنهاد داده شده بود که در حال رخ دادن است؛ این یکی از بهترین روش‌هایی است که می‌تواند این فضا را به ویژه در بحث فعالیت‌های قرآنی نشر و توسعه دهد؛ لذا ۶ کانون فرهنگی هنری و ۶ مسجد به‌عنوان محوریت در نظر گرفته شد تا دیگر افرادی که می‌خواهند پایگاه‌های فعال داشته باشند در ارتباط با این کانون‌ها و مساجد اقداماتشان را توسعه دهند.

مدیرکل فرهنگی ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با بیان اینکه در بخش‌های دیگر نیز مدل‌های دیگری در حال انجام شدن است، تصریح کرد: در حقیقت به دنبال آن هستم تا براساس تجربیات اساتید و فعالان قرآنی خوزستان بتوانیم به یک مدل اجرایی خوب برسیم و بر همین مبنا، این مدل را به عنوان یک پایگاه قرآنی که می‌تواند فعالیت‌های قرآنی را در زمینه‌های مسابقات، جشنواره‌ها، آموزش و پژوهش ساماندهی کند، معرفی کنیم.

میرزایی عنوان کرد: در تجربیات به این رسیده‌ایم که هر وقت خدمت قرآن آمده‌ایم، برکات آن از زمین و آسمان بر ما نازل شده است؛ لذا زمانی که با ظرفیت مدهامتان آشنا شدم از اینکه یک ظرفیت خوبی ایجاد شده بود و می‌توانستیم بچه‌ها را بیشتر به سمت قرآن ترغیب کنیم، بسیار خوشحال بودم.

وی اضافه کرد: حتی در ایام کرونا بچه‌ها می‌توانستند در منزل خودشان از ظرفیت فهما استفاده کنند و فعالیت‌هایشان را به منصه ظهور برسانند.

مدیرکل فرهنگی ستاد فهمای کشور گفت: زمانی که فعالیتی درون مسجد اتفاق می‌افتد افراد تنها خودشان و نهایتاً هم مسجدی‌های خود را می‌بینند اما زمانی که مسابقات باصورت حضوری برگزار می‌شود، سبب می‌شود که یکجا جمع شوند، ظرفیت‌ها را ببینند و خود را محک بزنند، این خود باعث می‌شود تا رغبت ویژه ای پیدا کنند تا بیایند و فعالیت داشته باشند.

میرزایی اضافه کرد: شور و معرفتی که به واسطه مسابقات حضوری ایجاد می‌شود باعث شده تا ظرفیت‌ها بالاتر رود و این خود انگیزه‌ها را بیشتر کرده تا جایی که فعالیت‌های قرآنی به شدت در سطح استان زیاد شده است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت در مساجد به‌صورت جهادی است، اظهار کرد: سال‌های گذشته بنا بر این بود که در ستاد فهما فعالیت کنیم و ستاد هم پشتیبانی کند اما از زمستان ۱۴۰۰ که مبلغی به حساب‌ها واریز شد تاکنون دیگر خبری نشده است.

کد خبر 5827696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha