به گزارش خبرنگار مهر، مریم کاظمی پور بعدازظهر پنجشنبه در جلسه شورای معاونین اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه افسران عرصه ورزش بانوان هستند که هم در جامعه و هم در خانواده نقش مؤثری را میتوانند ایفا کنند، اظهار کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته تلاش میکنیم تا در حوزه ورزش بانوان اقدامات جدید و موثرتری را انجام دهیم تا در برنامه ریزی های ورزشی به ابعاد گسترده خانوادهها نیز توجه ویژه ای شود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح آمایش سرزمینی در استانها سبب شناسایی استعدادهای برتر ورزشی در تمام مناطق کشور میشود، افزود: با اجرای این طرح از هیأت مستعد با رویکرد تخصصیتر به صورت فراهمآوری امکانات و زیرساختها، توسعهداوری، مربیگری و… حمایت صورت میگیرد که این امر از هدر رفت و تضییع بودجه در ورزش جلوگیری و اسباب یک تحول اساسی در ورزش در بحث قهرمانی میشود.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: تلاش میکنیم تا امور خدماتی و نگهداری اماکن ورزشی در قالب طرحی با همراهی نیروهای مسلح به جوانان تحصیل کرده رشتههای تربیت بدنی واگذار شود که با اجرایی شدن آن میتوانیم گامهای مؤثر برای کیفی سازی خدمت سربازی تحصیل کردگان رشته تربیت بدنی و رفع نیاز به نیروهای انسانی ادارات کل برداریم.
کاظمی بیان کرد: با توجه به معضل بیکاری جوانان و ظرفیتهای علمی استان اردبیل با وجود مراکز آموزش عالی با اجرای این طرح جوانان هم تجربه کاری خوبی در خصوص نگهداری از اماکن ورزشی و مهارت آموزی و نحوه کار اجرایی به مدت دو سال خواهند داشت و هم به ایجاد کسب و کار در آینده آنها کمک خواهد کرد.
وی میزبانی مسابقات بین المللی کاراته با حضور بیش از هزار ورزشکار از سراسر کشور توسط استان اردبیل را یادآور شد و تصریح کرد: این میزبانی بیانگر ظرفیت استان اردبیل در برگزاری چنین مسابقاتی در قالب اقدامات فرهنگی است.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: پنجره ورزش بهترین فضا برای اقدامات فرهنگی است که با برگزاری نشستهای عفاف و حجاب برای این ورزشکاران به تربیت هویتی آنان میپردازیم چرا این ورزشکاران سرمایههای اصلی کشور هستند.
کاظمی پور با بیان اینکه انتخاب نواب رئیس هیأتهای ورزشی براساس دستورالعمل جدید تأیید صلاحیت نواب رئیس به معاون بانوان ادارات کل واگذار شده است، خاطرنشان کرد: معاونین بانوان نیز با نظر نواب رؤسای فدراسیونها صلاحیت، تعهد، تحصیلات و تخصص رشتهها بررسی کرده و فرصت کافی برای تربیت فرهنگی و ملی ورزشکاران را دارند.
وی بیان کرد: این امر هم در تشکیل شبکه استانی قوی در بخش ورزش بانوان و هم استفاده از ظرفیت بانوان استانها مؤثر است که خوشبختانه استان اردبیل در این بخش موفق عمل کرده و همکاری خوبی بین حوزه بانوان و ورزش قهرمانی را شاهد هستیم.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان به برگزاری دورههای تربیت مربی فرهنگی با حضور ۱۱۰ نفر از استان اردبیل اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری این دوره تربیت مربیان فرهنگی برای جامعه ورزش کشور و سالم سازی فرهنگی محیطهای ورزشی در مسیر درست ورزش قهرمانی است که فعالیتهای توأمان فرهنگی ورزشی در هویت ملی، دینی و سلامت جامعه نقش بسزایی دارد.
نظر شما