به گزارش خبرنگار مهر، رسول خادم، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در جلسه امروز شورا و در جریان بررسی دو فوریت طرح تعیین اعتبار در بودجه سال 87 دولت جهت پرداخت هزینه های مرتبط با تصدی های دولتی و پیشنهاد تعیین تصدی های قابل واگذاری به شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در 5 سال گذشته شهرداری حدود 1600 میلیارد تومان برای انجام بخشی از تصدی های دولتی در شهر تهران هزینه کرده است و شهر تهران باید از منابع دولتی سهم داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: طبق سیاستهای شورای عالی اداری در سال 81 و 82 برخی از تصدی های دولتی باید به شهرداری واگذار می شد اما با مقاومت بدنه دولت این امر تحقق نیافت.
خادم با اشاره به جلسه هیئت دولت در سالهای 85 و 86 خاطرنشان کرد: در این جلسات به واگذاری تصدی ها به شهرداری تاکید شده اما بعداز گذشت تقریبا 10 سال از تصویب برنامه سوم، هنوز هیچ تصدی به مدیریت شهری واگذار نشده است.
معصومه ابتکار رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر در مخالفت با این طرح گفت: تحقق مدیریت واحد شهری موضوع بسیار مهمی است و به دلیل همین اهمیت، بهتر است زمان بیشتری در این کمیسیونها برای بررسی طرح اختصاص یابد.
در همین حال محمدعلی نجفی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در دفاع از طرح گفت: اگر قرار است از بودجه دولتی جهت تصدی گری های امور توسط شهرداری تهران بودجه ای اختصاص یابد الان باید در این زمینه اقدام کرد، چرا که تا آخر آذر ماه تکلیف لایحه بودجه دولت مشخص می شود. بنابراین باید هرچه زودتر این پیشنهاد ارائه گردد.
مهندس چمران رئیس شورای شهر نیز گفت: شهرداری یا باید مطالبات قبلی خود را در این زمینه از دولت بگیرد و یا با ارائه برنامه دقیقی برای سال 87 این اعتبار را پیشنهاد کند.
رسول خادم در پاسخ به چمران تصریح کرد: در سال 86 در این رابطه مبلغ 458 میلیارد تومان توسط شهرداری هزینه شده که بر این اساس برای سال 87 رقم 500 میلیارد تومان پیش بینی می شود.
وی افزود: چون بودجه کل کشور به صورت 72 ردیف کلی است بنابر این در صورت توافق، شهرداری می تواند برنامه ها را با ارائه به شورا برای تصمیم نهایی به دولت ارسال کند.
به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به اینکه در زمینه طرح مذکور گزارش توجیهی آن هم پیشنهاد شده بود برخی از اعضای شورای شهر مانند دکتر ابتکار نسبت به کامل بودن آن ابراز تردید کردند.
ابتکار ضمن ابراز تردید در کامل بودن این طرح گفت: بهتر است این گزارش برای دولت ارسال نشود، چرا که نواقصی در آن وجود دارد .
مرتضی طلایی عضو کمیسیون فرهنگی ، اجتماعی هم به دفاع از طرح پرداخت و یاد آور شد: احداث سوله های بحران وظیفه شهرداری نبوده و باید دولت آنها را احداث می کرده، که شهرداری در این خصوص وظیفه دولت را انجام داده است.
به گزارش خبرنگار مهر، در نهایت با توجه به پیشنهادهای اعضای شورا، برخی واژه های این طرح اصلاح و طرح مذکور به دولت ارسال شد.
نظر شما