عبدالرضا رستمی با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: عدم برگزاری جایزه جلال در موعد مقرر در حد یک ناهماهنگی بوده است که در همین یکی دو روز رفع می شود و نتیجه را ارشاد اعلام خواهد کرد.
وی درباره ابهامات وزارت ارشاد در تاریخ برگزاری این جایزه نیز گفت: ارشاد ظاهرا در روز برگزاری آن ابهامهایی داشته و احساس کرده است روزی که برای برگزاری جایزه اعلام شده، جزو ابلاغیه نبوده است. این مسئله قرار است در یک نشست مورد مذاکره قرار گیرد.
معاون ارتباطات شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این پرسش که آیا با گذشتن از تاریخ مصوب (روز تولد جلال در دوم آذر) این برنامه به سال آینده موکول می شود یا خیر، گفت: این مشکل را خود ارشاد باید حل کند.
وی درباره دریافت نکردن بودجه توسط مجری جایزه (معاونت فرهنگی ارشاد) نیز خاطرنشان کرد: این جایزه دو سال قبل تصویب شده و بودجه و سکه های درنظر گرفته شده آن هم تعیین شد. بنابراین خود نهاد مجری باید اقدام و در وصول آن تلاش می کرد، بنابراین کوتاهی از جانب شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت نگرفته است. این جایزه دو سال قبل تصویب شده و هرگونه ابهامی درباره نحوه دریافت بودجه و یا زمان برگزاری می توانست در این مدت رفع شود.
به گزارش مهر، شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح اهدای جایزه ادبی جلال آل احمد را با هدف ارتقای زبان و ادبیات ملی ـ دینی تصویب و برای برگزاری آن ستادی به نام "ستاد اهدای جایزه ملی جلال آلاحمد" به ریاست وزیر ارشاد و متشکل از اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو شورای هنر تشکیل داد و دبیری این جایزه را نیز به معاون فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی سپرد. سپس قرار شد اولین دوره جایزه ادبی و ملی جلال آل احمد با مشارکت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و موسسه خانه کتاب دوم آذرماه 1386 (همزمان با روز تولد این نویسنده) برگزار شود. همچنین مقرر شد هزینههای لازم برای اجرای این طرح به صورت تبصره ای در بودجه سالانه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منظور گردد. زمان نهایی برای ارسال آثار به دبیرخانه جایزه جلال آل احمد 31 شهریورماه بود. ارزش جایزه ادبی جلال 110 سکه بهار آزادی به علاوه نشان ادبی این نویسنده تعیین و قرار شد هر سال به نفرات برتر 5 حوزه داستان بلند، داستان کوتاه، نقد ادبی، تاریخ نگاری و مستندنگاری اهدا شود.
نظر شما