مژگان سخایی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج، از شیوه تمثیل و مستند به منظور آموزش دانش آموزان دختر به عنوان روشی مفید یاد کرد و اظهار داشت: باید این فرهنگ در دانش آموزان دختر شکل گیرد تا نیروهای تربیتی جوان و خلاق در جامعه به وجود آید.
وی افزود: در کشور ژاپن زنان آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند و با توجه به این مهم باید فرهنگ حجاب و عفاف زنان در جهان رواج یابد.
این مسئول از نقش خطیر صدا و سیما در الگودهی های اخلاقی خبر داد و خاطرنشان کرد: صدا و سیما با نمایش فیلم ها و مستندات مختلف راه های مختلف هدایت اخلاقی را به دانش آموزان آموزش می دهد تا آنها با قدرت اختیار راه خود انتخاب کنند و مدرسه آنها را در رسیدن به هدف معقول خود هدایت می کند.
سخایی بیان داشت: اخلاق دینی و مکتب قرآنی باید به تمام رده ها از قبیل مربی، معلم، دانش آموز و خانواده ها آموزش داده شود خصوصا دختران و پسران جوان که خواستگاه احساس و علاقه هستند و نوعی گرایش به دوستان در آنها مشاهده می شود.
وی با اشاره با بی اعتمادی گروهی از جوانان نسبت به خانواده ها یادآور شد: بی اعتمادی نسبت به خانواده ها موجب دوست گرایی و سرمنشاء کارهای خلاف از جانب دانش آموزان است.
سخایی تاکید کرد: طیف های اثر گذار در گرایش دانش آموزان و جوانان موثر است و در مسیر زندگی آنان تاثیر مثبت می گذارد.
استاد دانشگاه امام صادق اظهار داشت: با جوانان باید با ادبیات ساده و قابل فهم صحبت کرد و برای مشکلات آنان مسئله سازی کرد تا آنها با حل مسئله به مشکل خود پی ببرند و با تفکر خود آن را حل کنند.
سخایی عنوان کرد: مربیان مدارس در اردوهای زیارتی و تفریحی نکات اخلاقی را به دانش آموزان آموزش دهند خصوصا در عمره دانش آموزی که دانش آموزان در معنویت کامل به سر می برند.
نظر شما