به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بلوک سبک میکسونال از جمله نوآوریهای مهم در عرصهی صنعت ساخت و ساز است که با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد خود، به دستاوردی نوین در صنعت معماری و ساختمان تبدیل شده است. این بلوک از موادی همچون سیمان، دانههای EPS ، مواد معدنی مانند سیلیس، مواد افزودنی متنوع تشکیل شده است که به دلیل ویژگیهای فنی برجسته آن میتوان به عایق حرارتی و صوتی بالا، مقاومت در برابر زلزله، ضدحریق بودن، مقاومت فشاری بالا و وزن سبک جایگاه ویژه ای در ساخت و سازهای مدرن به دست آورده است.
بلوک سبک میکسونال از جمله نوآوریهای مهم در عرصهی صنعت ساخت و ساز می باشد که با توجه به ویژگی های منحصر به فرد خود، به دستاوردی نوین در صنعت معماری و ساختمان تبدیل شده است. این بلوک از موادی همچون سیمان، دانههای EPS ، مواد معدنی مانند سیلیس، مواد افزودنی متنوع تشکیل شده است که به دلیل ویژگیهای فنی برجسته آن میتوان به عایق حرارتی و صوتی بالا، مقاومت در برابر زلزله، ضدحریق بودن، مقاومت فشاری بالا و وزن سبک جایگاه ویژه ای در ساخت و سازهای مدرن به دست آورده است.
ویژگیهای ظاهری و فنی بلوک سبک میکسونال
بلوک سبک میکسونال دارای ویژگیهای فنی خاصی است که آن را از سایر بلوکهای ساختمانی متمایز میکند. این ویژگی ها سبب می شود بلوک سبک میکسونال بهترین گزینه برای ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری، درمانی و صنعتی باشند و باعث افزایش کارایی و کاهش هزینه ها در فرآیند ساخت و ساز گردد.
بلوک میکسونال در ابعاد ۶۰*۳۰ و در ضخامتهای ۸، ۱۰، ۱۲ و ۱۵ سانتی متر تولید میشوند که این ابعاد هوشمندانه باعث اجرای آسان و سریع آن میشود. لازم به ذکر است پس از دیوارچینی با بلوک سبک میکسونال دیگر نیازی به گچ و خاک نیست. تنها با لایهای نازک از پلاستر دکوراتیو میکسونال (یک پوشش سیمانی و سفید رنگ) پوشیده میشود. پلاستر زبره و نرمه میکسونال جایگزین ۴ مرحله گچ و خاک، سیمان کاری، سفید کاری و رنگ است. لازم به ذکر است این پلاستر با رنگ مورد نظر شما نیز امکان تولید دارد.
مزیتهای بلوک سبک ساختمانی
بلوکهای سبک میکسونال دارای مزایای بسیاری هستند که از جمله مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
وزن سبک: بلوکهای سبک به دلیل چگالی کم نسبت به سایر بلوکهای ساختمانی، وزن سازه را سبک میکنند که این امر باعث کاهش بار مرده ساختمان میشود.
عایق حرارتی و برودتی: بلوکهای سبک دارای خاصیت عایق حرارتی بالا هستند که باعث کاهش انتقال حرارت و برودت در ساختمان میشود. این خاصیت باعث کاهش مصرف انرژی برای سرمایش و گرمایش ساختمان می شود که این امر آسایش برای ساکنین را فراهم میکند.
عایق صوت: بلوکهای میکسونال عایق صوت هستند. بر اساس نتایج اعلام شده از مرکز تحقیقات، راه، مسکن و شهرسازی این بلوک میزان صوت را تا ۵۰db کاهش میدهد. از این رو با استفاده از این بلوک مشکلات آلودگی صوتی در واحدها وجود نخواهد داشت. این ویژگی برای ساختمانهایی نظیر بیمارستانها، مراکز آموزشی و کتابخانه ها که عدم انتقال صوت اولویت دارد از اهمیت بیشتری برخوردار است.
سرعت اجرا: به دلیل وزن سبک و ابعاد استاندارد بلوکهای سبک میکسونال، فرآیند دیوارچینی و ساخت ساختمانها با استفاده از این بلوکها بسیار سریع اجرا میشود. این امر باعث کاهش زمان، افزایش نرخ بازگشت سرمایه و کاهش هزینههای مربوط به حمل و دستمزد کارگران میشود.
پایداری و مقاومت: بلوکهای سبک علاوه بر وزن کم، دارای مقاومت فشاری بالا هستند که باعث افزایش پایداری و ایمنی ساختمان میشود.
کاهش پرت ناشی از خرد شوندگی: بهره مندی از ویژگی اره پذیری، پیچ پذیری و میخ پذیری بلوکهای سبک باعث میشود تا میزان پرتی و دور ریز بلوکها به میزان چشمگیری کاهش یابد که این امر سبب کاهش هزینههای مرتبط با نیروی انسانی و ماشین حمل نخالهها میشود.
ابعاد بلوک سبک میکسونال
ابعاد و ضخامت بلوکهای سبک در ساختمان سازی اهمیت بسیاری دارند زیرا این موضوع میتواند باعث تسهیل دیوارچینی و سرعت بازگشت سرمایه در پروژههای ساختمانی گردد. انتخاب ابعاد هوشمندانه بلوک سبک باعث کاهش زمان اجرا میگردد. همچنین، ضخامت بلوکهای سبک تاثیر مستقیمی بر عملکرد مقاومت حرارتی، مقاومت در برابر فشار و زلزله و استحکام کلی ساختمان دارد.
بلوک سبک میکسونال در ضخامتهای ۸، ۱۰، ۱۲ و ۱۵ سانتی متر تولید میشود.
لازم به ذکر است ابعاد ۸*۳۰*۶۰ و ۱۰*۳۰*۶۰ بلوکهای سبک برای دیوارچینی دیوارهای غیر باربر داخلی استفاده میشود. ضخامت کم این بلوکها سبب افزایش فضای مفید داخلی ساختمان میشود. علاوه بر این، به دلیل ویژگی شیارپذیری، تأسیسات و سیم کشی داخلی ساختمان روی این بلوکها به آسانی قابل اجرا است.
ابعاد ۱۲*۳۰*۶۰ و ۱۵*۳۰*۶۰ نیز، برای پوشش جدارههای غیر باربر بیرونی (خارجی) ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. این بلوکها به دلیل بهره مندی از ویژگی عایق رطوبت و حرارت و برودت، ضد حریق بودن، برای مناطق سردسیر و پربارش بسیارکاربردی هستند.
اجرا با استفاده از چسب بلوک میکسونال
بلوک سبک میکسونال با استفاده از چسب بلوک میکسونال اجرا میشوند. ماهیت چسب بلوک از جنس خود بلوک میکسونال است و این موضوع باعث عدم ایجاد پل حرارتی در دیوارها میشود.
چسب بلوک میکسونال، برخلاف ملات ماسه و سیمان که انبارش آن حجم زیادی در کارگاه اشغال میکند و هزینههای بالایی صرف حمل و جابجایی آن به کارگاه و طبقات ساختمان میشود، در بسته بندیهای استاندارد تولید میشود و جابجایی آن آسان است.
چسب بلوک میکسونال، در بسته بندیهای استاندارد ۲۵ کیلوگرمی تولید میشود. این چسب پودری است و به سادگی در یک گالن و تنها با اختلاط آب آماده استفاده میشود. علاوه بر این، دیوارچینی با استفاده از چسب بلوک میکسونال بسیار ساده است و با استفاده از یک کاردک دندانه دار در بندهای افقی و عمودی قابل اجرا است.
همانطور که میدانیم ضریب مصرف ملات ماسه سیمان بسیار بالاست و با ضخامت ۵/۱ تا ۲ سانتی متر اجرا میشود. اما چسب بلوک میکسونال با ضخامت ۳ تا ۵ میلی متر قابل اجرا است.
جمع بندی:
بلوک سبک میکسونال به عنوان یک محصول نوین در صنعت ساختمان سازی، با ویژگیهای منحصر به فرد خود میتواند بهبود چشمگیری را در صنعت معماری و ساختمانسازی ایجاد کند. این محصول با کاهش بار مرده ساختمان، توجه به محیط زیست و پایداری ساختمانها، به عنوان یک گزینه کارآمد برای نسل جدید ساختمان ها شناخته میشود. از این رو، استفاده از بلوک سبک میکسونال به عنوان راهکاری نوین و هوشمندانه در طراحی و اجرای پروژه های ساختمانی، بهبود عملکرد، کارایی و پایداری ساختمان ها را تضمین می کند و در مسیر پیشرفت صنعت ساختمان سازی قرار می گیرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما