۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۵۶

براساس توافقات صورت گرفته؛

مخزن اضطراری آب در تهران احداث می شود

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و شرکت آب و فاضلاب شهر تهران با هدف توانمند سازی مدیریت بحران آب و هماهنگی و تسریع در تامین تجهیزات و مدیریت اجرای آب اضطراری مورد نیاز تهران ، توافقنامه همکاری مشترک امضا کردند.

به  گزارش خبرگزاری مهر ، بر اساس این توافقنامه ، طرفین در بررسی ، مطالعه و تدوین راهبردهای استراتژیک در عرصه های مدیریت بحران آب شهر تهران، برنامه ریزی و همکاری در جهت توسعه، گسترش ، تکمیل پروژه تامین آب اضطراری شهر تهران و برنامه ریزی و هماهنگی در طرح ایمن سازی شبکه آب تهران در برابر زلزله ، مشارکت و همکاری دو جانبه خواهد داشت.

مبادله اطلاعات فنی و تخصصی و مطالعاتی با محوریت مدیریت بحران آب شهر تهران ، مشارکت و همکاری در تامین وخرید تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز جهت تامین بخشی از آب اضطراری شهر تهران در زمان بحران، آموزش و ارتقای مهارت های تخصصی مدیریت بحران ، آب و برگزاری دوره های آموزشی با محوریت مدیریت بحران آب شهر تهران از جمله دیگر موضوعات مورد توافق به شمار می آید.

بر همین اساس کمیته مشترکی متشکل از نمایندگان طرفین تشکیل و به برنامه ریزی در جهت همکاری های اجرایی با محوریت توانمند سازی مدیریت بحران آب شهر تهران خواهد پرداخت.

در این توافقنامه اشاره شده است که مخازن اضطراری آب شهر تهران با مشارکت و دریافت نظرات، کارشناسان دو طرف احداث و مورد بهره برداری مشترک قرار خواهد گرفت.

همکاری و مشارکت در مبادله اطلاعات داده ها و نقشه ها و نیز هماهنگی در خصوص طرح های مطالعاتی و اجرایی حوزه مدیریت بحران آب شهر تهران از جمله طرح مقاوم سازی شبکه آب رسانی شهر تهران بخشی از تعهدات مشترک طرفین است.

بر اساس این گزارش ، در نشست امضای این توافقنامه که با حضور روسا و مدیران هر دو نهاد برگزار شد، دکتر مازیار حسینی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به ضرورت همکاری و تعامل بیشتر سازمان ها و نهادهای مدیریت شهری با یکدیگر برای ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان تهرانی اشاره کرد و گفت: با توجه به آنکه طرح های مدیریت شهری در تهران همواره به عنوان الگو مورد استفاده سایر شهرهای کشور قرار می گیرد، باید به اهمیت و ابعاد ملی این طرح ها توجه کرد و با برنامه مشخص و دقیق حرکت کرد.

وی تاکید کرد: جهت دستیابی به مدیریت یکپارچه شهری ، سازمان ها ونهادها چاره ای جز همکاری با یکدیگر ندارد و در حوزه مدیریت بحران باید اولویت بندی در شناخت مخاطرات و پیش بینی موضوع و چارچوب فعالیت های مشترک مورد توجه قرار گیرد.

همچنین مهندس حسین نیاز آذری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران به ابجاد مرکز مدیریت بحران آب در این شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به تهدیدهایی چون مخاطرات زلزله ، دوره های کم آبی و خشک سالی ، حوادث ناشی از نشت گاز کلر ، تغییرات شدید دما، آتش سوزی و حوادث ناشی از کار ایجاد این مرکز جهت برنامه ریزی در حوزه های پیشگیری ، آمادگی و مقابله ضروری بود.

وی افزود: ایمن سازی در بخش تاسیسات ساختمان ها و ایمنی عملیات امداد و نجات و تامین تجهیزات امدادگران مورد توجه قرار گرفته است.

وی در عین حال تامین ذخیره آب اضطراری در شهر تهران و مقاوم سازی شبکه آب را با اهمیت توصیف کرد و گفت: مصرف آب در تهران با مصرف آب 15 استان کشور برابر است اما با مشکلاتی چون عدم رعایت حریم شبکه آبرسانی نهادهای دیگر مدیریت شهری ، پایین بودن تعرفه ها و قدیمی بودن شبکه انتقال آب مواجه ایم .

وی تاکید کرد : برخورداری از تانکر ثابت و سیار آب و ذخیره آب اضطراری برای خدمات رسانی در شرایط رویارویی با بحران ها ضروری است.

کد خبر 624435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha