حسین خراسانی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موفقیت اساتید دانشگاه کاشان و قرارگیری از لیست پژوهشگران برتر کشور اظهار کرد: این اساتید در حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری براساس نشریات ایرانی منتشر شده توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC معرفی شدند.
وی ابراز کرد: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، از سال ۱۴۰۱ با اتکاء به منابع اطلاعاتی و پایگاههای داده خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری میکند.
معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان تصریح کرد: در دومین گزارش این مؤسسه، پژوهشگران پراستناد در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۰۱-۱۳۹۲) معرفی شدهاند.
وی با بیان اینکه از مجموع ۴۸۹ پژوهشگر، ۳۶۹ نفر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جزو پژوهشگران پراستناد این موضوعات میباشند، خاطر نشان کرد: پژوهشگران در هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کردهاند، مرتب سازی و سپس پژوهشگران پراستناد براساس حدود آستانه استنادی (Threshold) به عنوان پژوهشگران پراستناد گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در نظر گرفته میشوند.
خراسانی زاده با اشاره به اینکه معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آن هاست، افزود: بر این اساس محسن نیازی با مجموع ۲۰۱ استناد در بین ۳۸ پژوهشگر پراستناد حوزه موضوعی علوم اجتماعی، ۱۴۴ استناد در حوزه موضوعی جامعه شناسی و علوم سیاسی و ۱۱۸ استناد در گروه سایر موضوعات، به ترتیب رتبه ۲۷، ۱۴ و هشت را به خود اختصاص داده است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین محسن شاطریان با تعداد ۱۵۰ استناد در جایگاه ۶۰ حوزهی موضوعی علوم اجتماعی قرار دارد و در گروه موضوعی علوم تربیتی، حمید رحیمی با ۱۳۳ استناد در بین ۴۵ پژوهشگر پراستناد کشور در این حوزه، جایگاه ۴۰ را به خود اختصاص داده است.
معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان افزود: لیلا پرنیان، دانش آموخته دانشگاه کاشان نیز در حوزه موضوعی جامعه شناسی و علوم سیاسی با ۱۲۲ استناد، در جایگاه ۲۳ در بین ۳۳ پژوهشگر قرار گرفته است.
نظر شما