حجت الاسلام محمد انتظاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پست معاونت پرورشی و تربیت بدنی در تمامی ادارت و مدارس مقاطع سه گانه دارای بیش از 150 دانش آموز مازندران ایجاد شد.
وی افزود: این سازمان در اجرای برنامه های گرامیداشت سال پیامبر اعظم (ص) رتبه نخست را در سطح کشور کسب کرد.
انتظاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مناسبت های پرورشی در آموزش و پرورش از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون حماسه های بی بدیلی در حراست از آرمان های معنوی خلق کرده اند که دفاع مقدس اوج این حماسه ها بود.
وی با تاکید بر ارزش مداری دولت نهم که باورهای اعتقادی و احیای آرمان های معنوی انقلاب را در راس اقدامات خود قرار داده است افزود: احیای مجدد معاونت پرورشی در آموزش و پرورش که رضایت رهبر معظم انقلاب را به همراه داشت از افتخارات دولت نهم در عرصه تعلیم و تربیت محسوب می شود.
معاون پرورشی سازمان آموزش و پرورش مازندران در تشریح موفقیت ها و عملکرد معاونت متبوع در دو سال اخیر گفت: آموزش و پرورش مازندران در فراخوان ملی پرسش مهر 6 و 7 رئیس جمهور رتبه های اول و دوم کشور را به دست آورد.
وی کسب عنوان نمونه استانی در سرود همگانی طی سال 85-84، رتبه اول کشوری پسران متوسطه در فعالیت نمایش صحنه ای سال تحصیلی 85-84، رتبه اول کشوری پسران متوسطه در عرصه نمایش صحنه ای و عروسکی سال تحصیلی 85-84 و 86-85، رتبه اول کشوری پسران متوسطه در فعالیت سرود سال تحصیلی 85-84 را از جمله موفقیت های به دست آمده این معاونت یاد کرد.
انتظاری از ایجاد پست معاون پرورشی و تربیت بدنی در تمامی ادارات شهرستان ها و مناطق و مدارس مقاطع سه گانه تحصیلی دارای بیش از 150 دانش آموز خبر داد و افزود : در مدارسی که کمتر از 90 نفر دانش آموز دارند به ازای هر نفر یک ساعت فعالیت پرورشی در نظر گرفته شده در حالیکه قبل از احیای معاونت پرورشی برای هر 25 دانش آموز یک ساعت فعالیت پرورشی اختصاص داشت همچنین مدارسی که آمار دانش آموزان آنها از 90 تا 150 نفر است، یک مربی تمام وقت در نظر گرفته می شود.
وی عنوان کرد: مدارسی که بیش از 150 نفر دانش آموز دارند علاوه بر اختصاص یک معاون پرورشی و تربیت بدنی به میزان برنامه هفتگی پرورشی در کلاس های درس مربی پرورشی نیز خواهند داشت.
انتظاری خاطرنشان کرد: با هدف ایجاد نشاط در دانش آموزان ساعات تدریس درس تربیت بدنی در مدارس از دو به سه ساعت افزایش یافت.
این مقام مسئول با اشاره به رشد 38 درصدی جذب ائمه جماعات در مدارس، رشد 33 درصدی شرکت دانش آموزان در مسابقات احکام، اذان، قرائت، حفظ و نهج البلاغه و رشد 100 درصدی جذب دانش آموزان در مراکز دارالقرآن کریم افزود: طی سالهای 84 تا 86 احراز رتبه های برتر مسابقات کشوری از سوی دانش آموزان مازندرانی به میزان 60 درصد رشد یافته است.
وی بیان داشت: دانش آموزان مازندران در بخش قرائت، مفاهیم و حفظ قرآن کریم در کشور اول شدند همچنین در طرح ولایت و راهیان نور دانش آموزان این استان مقام اول کشور را به خود اختصاص دادند.
انتظاری عنوان کرد: به منظور گسترش فریضه معنوی نماز، طرح نهضت نمازخانه سازی در آموزشگاه های مازندران عملیاتی شد.
انتظاری همچنین با اشاره به فعالیتهای سازمان دانش آموزی این سازمان در بخش های عمره دانش آموزی، پیشتازان و فرزانگان و هلال احمر یادآور شد: طی سال های 85 و 86 به ترتیب 480 و 485 نفر از دانش آموزان مازندرانی به حج عمره اعزام شدند .
وی از سازماندهی 22 هزار و 137 نفر از دانش آموزان مازندرانی در تشکیلات پیشتازان و فرزانگان خبر داد و افزود: در شاخه هلال احمر نیز تا کنون 40 هزار و 327 دانش آموز در سطح 857 شاخه سازماندهی شده اند.
انتظاری کسب رتبه اول مهارت آموزی و رتبه دوم گردشگری در طرح غنی سازی اوقات فراغت سال 85 با جذب 60 هزار دانش آموز، احراز رتبه اول ارسال خبر به خبرگزاری دانش آموزی پانا در سال 85 را از دیگر خدمات برجسته این سازمان برشمرد و یادآور شد : تشکیل زنجیره انسانی متشکل از 28 هزار نفر دانش آموز در نوار ساحلی مازندران با هدف حمایت از فعالیت صلح آمیز هسته ای کشورمان کارنامه فعالیت های آموزش و پرورش این استان را درخشان کرده است.
وی احداث 11 سالن ورزشی درون مدرسه ای در 11 شهرستان و منطقه آموزش و پرورش، احداث یک باب استخر شنای سر پوشیده در مرکز مازندران، تخصیص اعتبار جهت احداث سه باب استخر شنای روباز و مکان یابی 10 سالن بلا استفاده موجود در مدارس جهت تغییر کاربری به فضای ورزشی را از جمله اقدامات ذکر کرد و افزود: تشکیل کانونهای ورزشی در 18 رشته ورزشی پسران با 40 هزار و 717 عضو و یک هزار و 64 کانون ورزشی دختران با عضویت 25 هزار و 394 نفر و تخصیص یک هزار ساعت فعالیت برای مربیان کانونهای ورزشی مدارس مازندران با هدف توسعه ورزش و تامین سلامتی دانش آموزان صورت گرفت.
نظر شما