۳ مرداد ۱۴۰۴، ۱۳:۱۵

افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

اهواز - مدیرکل هواشناسی خوزستان از وقوع دماهای بالاتر از ۵۰ درجه در استان خبر داد و گفت: افزایش رطوبت و شرجی در برخی نقاط پیش بینی می شود.

محمد سبزه زاری در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: با توجه به آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، استقرار توده هوای گرم تا روز سه شنبه، سبب وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و حتی بالاتر در اغلب نقاط استان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: از اواخر وقت امروز تا اواسط وقت یکشنبه جریانات جنوبی، سبب افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوبی و مرکزی و غربی خواهد شد.

وی افزود: روز دوشنبه سواحل و مناطق جنوبِ شرقی و تا حدودی مرکزی استان همچنان متأثر از افزایش رطوبت و شرجی خواهند بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: در شبانه روز گذشته رامشیر با دمای ۵۲.۲ و دزفول با دمای ۲۵.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

سبزه زاری ادامه داد: در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۵۰.۱ و کمینه دمای ۳۲.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 6540826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha