دكتر سيد ابراهيم ابراهيمي روز گذشته در گفتگو با خبر نگار فرهنگي مهر ، گفت: در گذشته ملاك اقتدار و پيشرفت كشورها، پيشرفت در امور اقتصادي بود. پس از انقلاب صنعتي در قرن 18 ، تكنولوژي برتر در اختيار صنعت قرار گرفت، ولي امروز اطلاعات سازمان يافته منشا قدرت بشرند و جانشين اقتدار نظامي و سياسي دولت ها هستند.
وي افزود: اگر تا ديروز از IT صحبت بود، امروز از ICT يا همان تكنولوژي ارتباطات و اطلاعات صحبت مي شود.
دكتر ابراهيمي درباره اهداف ايجاد سايت " پژوهه " گفت: هدف ما از ايجاد اين سايت، خدمت رساني به مردم است و در اين راه ، پانزده هدف اصلي را دنبال مي كنيم ، از جمله معرفي مراكز پژوهشي فعال در حوزه علوم انساني و معارف اسلامي، معرفي طرحهاي پژوهشي ، معرفي محققين و سوابق آنها جهت آشنايي بيشتر محققين و دانش پژوهان با ايشان ، ارائه اخبار پژوهشي و اخبار سمينارها و همايشهاي پژوهشي و علمي ، معرفي پايان نامه هاي برتر و دانشجويي ، معرفي كتابخانه ها و ... .
دكتر ابراهيمي خاطر نشان كرد: لزوم هر حركت منسجم و برنامه ريزي اصولي، حائز اهميت شمردن امر پژوهش و اطلاع رساني پژوهشي است. به جرات مي توان گفت كه بين توسعه و پژوهش و ميزان پيشرفت كشورها و سازمان ها رابطه مستقيم برقرار است ، لذا ما اين پايگاه اطلاع رساني را براي استفاده بهينه محققان و پژوهشگران در جهت توليد علم و دانش در چارچوب جنبش نرم افزاري ايجاد كرديم و در اين راه از همياري محققين و دانش پژوهان بهره گرفتيم .
دكتر ابراهيمي اضافه كرد: در عصر ارتباطات، ما هر روزه شاهد دگرگوني در عرصه هاي مختلف تحقيقات و پژوهشگري هستيم. روش هاي نوين پژوهشگري با روش هاي پيشين بسيار متفاوت است. امروزه تنها مرغوبيت كالا و آثار پژوهشي نيست كه به جلب مخاطب مي انجامد ، بلكه دانستن راهكارهاي عرضه آثار نيز تاثيري شگرف دارد . آثار پژوهشي و علمي مي توانند با عناصر جذاب و هنري ويژه آراسته شوند تا در نگاه اول مخاطب را به سوي خود بكشانند.
دكتر ابراهيمي درباره فعاليت هاي آتي پژوهشكده گفت: پژوهشكده در صدد است با شناخت عالمانه فرهنگ و تمدن ملل مختلف، بهره مندي از وجوه بارز و مثبت آنان و آگاهي بخشي براي جلوگيري از نفوذ وجوه و آثار منفي آنها در گروه هاي علمي تعريف شده ، به توليد و چاپ آثار تحقيقاتي و پژوهشي بپردازد و براي تحقق اين امر از شيوه هاي مختلفي استفاده خواهيم كرد ، از جمله برگزاري جلسات ماهانه نقد كتاب و انديشه، جلسات نقد و بررسي آثار و جريانات فكري جامعه و تجليل و بزرگداشت نام و ياد فرهيختگان و اساتيد و محققان ممتاز و برجسته به صورت كنگره هاي سالانه .
رئيس پژوهشكده باقرالعلوم درباره گروه ها و بخش هاي مختلف اين سايت گفت: د رحال حاضر چهار گروه را در نظر گرفته ايم كه به ترتيب، گروه مطالعات تبليغ و ارتباطات، گروه مطالعات فرهنگ و تمدن، گروه مطالعات اسلامي و گروه مطالعا ت اجتماعي- سياسي هستند . اما پس از اخذ مجوز از مراجع ذي صلاح و تاسيس رسمي آن اين گروه ها را افزايش مي دهيم.
علاقه مندان مي توانند براي استفاده از اطلاعات ارائه شده در اين سايت به آدرس اينترنتي سايت "پژوهه" :www. pajoohe.com مراجعه نمايند.
رئيس پژوهشكده باقرالعلوم گفت: براي خدمت رساني در عرصه هاي پژوهشي و جلوگيري از فعاليت هاي موازي و پراكنده كاري در امر تحقيق و پژوهش ، سايت " پژوهه " را تاسيس كرده ايم.
کد خبر 6757
نظر شما