به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، دکتر محمد حسین سرورالدین پیش از ظهر امروز در نهمین کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی در دانشگاه تبریز افزود: هیچ روشی بهتر از ازدواج برای رفع مشکلات در جامعه، ایجاد امنیت و جلوگیری از فساد در جامعه وجود ندارد.
وی ازدواج را بهترین و موثرترین روش برای ترقی و پیشرفت همه خانواده ها در تمامی جوامع عنوان کرد و گفت: با ازدواج خیلی راحتر و سریع تر و روشن تر می توان در رفع مشکلات اساسی در تمامی جوامع در بخش های مختلف فایق آمد.
سرورالدین ، حرکت ازدواج دانشجویی در دانشگاه ها را بهترین روش برای گسترش فرهنگ ازدواج در جامعه ذکر کرد ویادآور شد: در وضعیت فعلی دنیا، این حرکت دسته جمعی شما همچون پرچمی است که برای هدایت برافراشته می شود.
دکتر سرورالدین تاثیرگذاری این نوع حرکت را برای دیگر جوامع بسیار موثر دانست وگفت: دانشجویان با این ازدواج آگاهانه دیگران نیز از نورهدایت و راهنمایی بهرهمند می کنند.
وی، برپاداشتن ازدواج را از خود ازدواج مهم دانست و افزود: با انجام عمل ازدواج شما دانشجویان برای عاقبت و دنیای خود بهترین حرکت را انجام دادید و برای نجات دیگران هم پرچم هدایت را برافراشته می کنید.
رئیس دانشگاه تبریزبا اشاره به تاثیر مثبت ازدواج در زندگی بشری تصریح کرد: ما انسان ها با ازدواج است که احساس آرامش و راحتی می کنیم و می توانیم به فعالیت های خود جهت تازه ای بدهیم.
دبیر استانی ازدواج دانشجویی دانشگاه های آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه از ازدواج به عنوان امری مقدس در دین اسلام یاد کرد و گفت: در دین اسلام ازدواج امری مقدس و مهم شمرده شده که انسان با آن نصف دین خود را به دست می آورد و نصف دیگر را باید تقوا پیشه کند.
حجت الاسلام عباس عباس زاده خدمت مرد به زن را عبادت و خدمت زن به مرد را جهاد دانست و گفت: انسان به گونه ای خلق شده که به تنهایی نمی تواند به کمال برسد.
وی تصریح کرد: در خانواده ای که مردی احساس خوشبختی می کند حتما در آن زن شایسته و مهربان در کنار مرد قرار دارد و هر کجا که زنی احساس خوشبختی کرده قطعا مردی لایق و کاردان در کنار او بوده است.
حجت الاسلام عباس زاده امید به آینده داشتن، حل مشکلات با همدیگر، با هم تصمیم گرفتن، با اخلاق و ایثار زندگی کردن، علاقمندی به همدیگر از نوع علاقه به همنوع، عبادت و بندگی به خداوند متعال و دل نبستن به مادیات را از جمله عوامل موثر برای تحکیم ازدواج ها عنوان کرد و گفت: با اخلاق و ایثار است که زندگی در خانواده ها شیرین تر می شود و باید در ازدواج مسایل دنیا مطرح نباشد.
به گفته وی در سال گذشته یک هزار و 965 زوج برای ازدواج دانشجویی دانشگاه های آذربایجان شرقی ثبت نام کرده بودند که در این کارگاه آموزشی 320 زوج برای استفاده از برنامه های آموزشی آن دعوت شده اند.
نهمین کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی شش دانشگاه دولتی با شرکت 320 زوج پیش از ظهر امروز در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی آموزش های لازم پیرامون شیوه های اساسی در پیشگیری از اختلاف، بهداشت خانواده، بایدها و نبایدهای فقهی زناشویی، مبانی دینی و تربیتی استحکام خانواده، و مسائل روانشناختی خانواده از سوی کارشناسان به دانشجویان شرکت کننده از شش دانشگاه تبریز، علوم پزشکی، صنعتی سهند، هنراسلامی، تربیت معلم آذربایجان و نبی اکرم ارائه شد.
نظر شما