دکتر غلامرضا قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: اعتبار این پروژه به دلیل کاهش شدید بودجه عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 87 از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه تأمین می شود.
وی افزود: انتظار می رفت که دولت و وزارت علوم برای کتابخانه دانشگاه صنعتی اصفهان که با وسعت 15 هزار متر مربع به عنوان بزرگترین کتابخانه دانشگاههای دولتی کشور شناخته شده است، کمک ویژه ای داشته باشند اما نه تنها اعتبار ویژه ای برای این منظور به دانشگاه پرداخت نشد، بلکه بودجه عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 87 نصف شد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تأکید کرد: دانشگاههای مادر همچون دانشگاه صنعتی اصفهان نیازمند توسعه در ابعاد مختلف هستند. این دانشگاهها باید در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی افزایش فضا داشته باشند.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان از لحاظ زمین زیرساخت در وضعیت مناسبی قرار دارد گفت: اما 10 سال است که ساختمان هیچ دانشکده ای به این دانشگاه اضافه نشده و در زمینه ساخت و ساز با مشکل مواجه است.
دکتر قربانی با بیان اینکه کمبود فضای فیزیکی در دانشگاه صنعتی اصفهان باعث مشکلاتی در جذب هیئت علمی و توسعه تحصیلات تکمیلی، کمبود سرانه فضاهای خوابگاهی و کمبود فضاهای لازم برای سایت رایانه و اتاق مطالعه شده است، تأکید کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور از نظر بودجه عمرانی رتبه 54 را بین دانشگاههای کشور دارد.
نظر شما