دكتر مينو محرز در گتفگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: متاسفانه امروزه فاصله زيادي ميان والدين و فرزندان ايجاد شده است كه اين عامل سبب گرديده مسائل مختلفي نظير آگاهي دادن به نوجوانان در زمينه بلوغ آنها از سوي والدين صورت نگيرد.
وي گفت: در اغلب خانواده ها بلوغ پسران به عهده پدراست كه آنها هم به علت كمبود وقت و نداشتن فرصت مناسب اين موضوع به فراموشي سپرده مي شود. در صورتي كه اين مادران هستند كه مي توانند خانواده را به سمت بهداشت هدايت كرده و فرزنداني سالم به جامعه تحويل دهند.
دكتر محرز اظهار داشت: به علت اينكه مادران فرصت بيشتري براي مطالعه و يا حتي توجه به برنامه هاي آموزش بهداشت از رسانه ها دارند مي توانند در بهداشت خانواده نقش مهمي را ايفا كنند.
وي ادامه داد: متاسفانه با وجود شرايط مناسب براي مادران به ويژه مادران خانه دار، باز هم مشاهده مي شود كه آنان از مسئله مهم آموزش بلوغ فرزندانشان غافل هستند و يا با سكوت از كنار آن مي گذرند و يا از بيان آن به فرزندان خود وحشت مي كنند.
دكتر محرز گفت: رسانه ها نمي توانند به راحتي مسائل بلوغ نوجوانان را آموزش دهند ، اما اين مطالب مي تواند به راحتي توسط والدين به ويژه مادران آموزش داده شود.
وي گفت: والدين به جاي ايجاد محدوديت صرف براي نوجوانان خود بايد دركنار آموزش، امكانات تفريحي و سرگرم كننده ايجاد كنند مثلا به جاي اينكه آنها را از استفاده اينترنت محروم كنند سايت هاي مناسب و بهتري را دراختيارشان قرار دهند.
دكتر محرز با بيان اينكه متاسفانه اغلب پدران و مادران از بهداشت باروري اطلاع ندارند، اظهار داشت: اغلب مردان از ويژگيهاي دوران يائسگي زنان هيچ گونه اطلاع كامل و علمي ندارند و اين خود اختلافات زيادي ميان همسران ايجاد مي كند در صورتيكه اين مسائل بايد آموزش داده شود.
وي با اشاره به اينكه رسانه ها در زمينه آموزش بهداشت و بهداشت باروري محتاطانه عمل مي كنند ، گفت: به ميزاني كه سانسور، انكار كردن و صحبت نكردن درباره مسائل بهداشتي در رسانه ها و خانواده ها بيشتر شود، احتمال رواج بيماري ها نيزافزايش مي يابد.
نظر شما