به گزارش خبرنگار مهر در مشهد منوچهر خواجه دلویی ظهر امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه ساختمان، خدمات فنی مهندسی، کاشی و سرامیک، ماشین آلات راه سازی و سیستم های گرمایشی و سرمایشی در جمع خبرنگاران افزود: نمایشگاه کانون ارتباط تولید کنندگان و صاحبان فن با بازار و بستری مناسب برای آسیب شناسی تولیدات است.
وی با اشاره به حجم 135 میلیون متر مربعی ساخت وساز در سطح کشور با چرخش مالی 650 هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی بر لزوم بهینه سازی و استفاده مطلوب از قابلیتها تأکید کرد و گفت: نمایشگاه ها عرصه ای برای اصلاح و بهبود روشهای تولید در صنعت ساختمان است.
خواجه دلویی تنها پنج درصد از ساخت و سازهای کشور را با استفاده تکنولوژی های نوین اعلام کرد و ادامه داد: تا سال 1392 باید چهار میلیون و 500 هزار واحد مسکونی در کشور ساخته شود که این حجم بالای تولید، نیاز به تولید صنعتی ساختمان را الزامی می کند.
معاون وزیر مسکن در امور مسکن با اشاره به جهش تولید مسکن از 414 هزار واحد در سال 83 به 850 هزار واحد در سال گذشته افزود: باید با کمک همه صاحبان فن به نحو مناسبی این روند را ادامه دهیم تا به تقاضای انبوه کشور پاسخ داده شود.
وی گفت: ضرورت تجدید نظر در فرآیندهای صنعت ساختمان قطعی است و باید در کلیه ابعاد مربوط به تولید مسکن، اصلاحات لازم در بخش های نرم افزاری و سخت افزاری صورت گیرد.
وی تأمین نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده، تحول در نظام نظارت بر ساختمان، اصلاح آیین نامه نظام مهندسی در جهت ایجاد رقابت را از جمله تحولات نظام های نرم افزاری صنعت ساختمان معرفی کرد و افزود: از تولید صنعتی ساختمان توسط بخش خصوصی حمایت می کنیم.
خواجه دلویی ادامه داد: طی دو سال گذشته سه مورد سرمایه گذاری خارجی برای تولید صنعتی ساختمان صورت گرفته و سازمان گسترش و نوسازی صنایع نیز مکلف شده است زمینه ایجاد 20 کارخانه تولید نوین ساختمان در کشور را در سال جاری فراهم کند.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون 18 کارخانه با ظرفیت تولید 50 هزار واحد مسکونی در سال راه اندازی شده است.
معاون وزیر مسکن در امور مسکن با اشاره به تصویب تولید حداقل 20 درصد واحدهای مسکونی نوین ساخت، تا پایان برنامه چهارم توسعه گفت: تا پایان سال جاری 140 نوع مصالح ساختمانی استانداری می شوند که گامی مثبت در جهت تحقق اهداف برنامه چهارم توسعه است.
نظر شما