فریبا قوام زاده رضوی در گفتگوبا خبرنگار مهر در گرگان افزود: از نظر آموزشهای تکنیکی تنیس روی میز بانوان خوب و عالی است و حرف برای گفتن دارد.
وی اظهار داشت : بیشتر وزشکاران این رشته درکنار خانواده های خود رشد کرده اند وهم اینک در تنیس کشور مطرح هستند.
وی خاطرنشان کرد: باید استعدایابی شود و امکان مساوی برای پرورش ورزشکاران بوجود آید نه آنکه یک استان محروم باشد و به آن توجه نشود.
به گفته قوام زاده رضوی، یک ورزشکارممکن است با کمک خانواده خود به حد مطلوب در تنیس برسد و قابلیتهای خوب داشته باشد که باید به آن توجه شود.
این داور فدراسیون تنیس کشور ادامه داد: بسیاری از ورزشکاران مطرح این رشته ورزشی در کنار خانواده خود رشد کرده اند و مربی به معنای حرفه ای نداشته اند.
وی اضافه کرد: فدراسیون و مجموعه آموزش کمک های پس از شکل گیری ورزشکار هستند و باید بتوانیم کشور را به چند بخش دررشته تنیس تقسیم کنیم.
وی برگزاری اردوهای غیرمتمرکز تنیس را دراعتلا، توسعه این رشته ورزشی و شناسایی استعدادها مطلوب دانست.
وی بیان داشت: باید امکان آموزش یکسان ورزشکاران این رشته ورزشی در کشور فراهم شود و برنامه ریزی در این زمینه الزامی است.
سرداورمسابقات تنیس روی میز المپیاد ورزشی ایرانیان یادآور شد : به رغم وقفه 30 ساله در تنیس بانوان کشور، اکنون رتبه 11 جهان را در رده برگسالان دارا هستیم.
وی اظهار داشت: تنیس روی میز بانوان در رده دوبل نیز پس از 20 سال غیبت رتبه 64 جهان را دارا است که مطلوب است.
مسابقات تنیس روی میز بانوان دومین دوره المپیاد ورزشی ایرانیان با شرکت 25 تیم از استانهای کشور از 10 مردادماه در مجموعه ورزشی آزادی گرگان آغاز شده و تا 16 مرداماه ادامه دارد.
نظر شما