۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۹:۲۶

رئیس مرکز تحقیقاتی بیولوژی مولکولی به مهر خبر داد: تلاش محققان کشور برای تولید آنتی بادی مونوکلونال انسانی

رئیس مرکز تحقیقاتی بیولوژی مولکولی به مهر خبر داد: تلاش محققان کشور برای تولید آنتی بادی مونوکلونال انسانی

رئیس مرکز تحقیقاتی بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) از دستیبابی محققان این مرکز به فناوریهای مورد نیاز در تهیه کیتهای تشخیصی و آنتی بادی مونوکلونال خبر داد و گفت: هم اکنون در حال مطالعه برای تولید آنتی بادی مونوکلونال انسانی هستیم.

دکتر علی کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مرکز تحقیقاتی بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله توانسته است با خرید دستگاههای مورد نیاز به فناوری های مورد نیاز در تهیه کیت های تشخیصی و آنتی بادی مونوکلونال دست یابد و هم اکنون در حال مطالعه برای تولید آنتی بادی مونوکلونال انسانی هستیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر در کشور تنها آنتی بادی مونوکلونال حیوانی برای کارهای تشخیصی استفاده می شوند اما با توجه به اینکه آنتی بادی مونوکلونالها قابلیت تزریق به طور مستقیم را دارند و از آن می توان در سرطان به طور وسیعی استفاده کرد، لازم است که بر روی تولید آنتی بادی مونوکلونال انسانی تمرکز بیشتری داشته باشیم.

کرمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دنیا بر روی مونوکلونال آنتی بادی ها سرمایه گذاری ویژه ای انجام داده است. یک "ویال" این داروها 5 هزار دلار قیمت دارد و آنقدر تخصصی عمل می کند که یک سلول سرطانی را در تمام خون پیدا کرده و تنها به آن حمله می کند. از دیگر کاربردهای این نوع از آنتی بادی ها این است که با یک نمونه خون کوچک می توانیم تمام آزمایشهای لازم برای یک بیمار را در کمترین زمان انجام دهیم.

رئیس مرکز تحقیقاتی بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) از فعالیت بر روی بیوسنسورها به عنوان یکی از حوزه های فعالیت در بخش بیونانوتکنولوژی نام برد و گفت: خوشبختانه در عرصه زیست فناوری پزشکی توانسته ایم همگام با بسیاری از کشورهای دنیا حرکت کنیم و این موضوع توانمندی بیشتری به ما برای فعالیت در این بخش می دهد.

کد خبر 749009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha