محمدعلی اسلامی درباره تولید مجموعه "مثل هیچکس" به خبرنگار مهر گفت: الزامی نیست مجموعههایی که ماه رمضان پخش میشود حتماً ویژگیهای این ماه را داشته باشد. این مجموعه به مفاهیم دینی میپردازد و علاوه بر آن فضای قصه سنتی است و شخصاً علاقهای خاص به این فضا دارم.
وی ادامه داد: مجموعه "مثل هیچکس" در یک بافت سنتی مشکلات مردم جامعه امروز را منعکس و فرهنگ اصیل و سنتها را برای مخاطبان یادآوری میکند. در این مجموعه به مسئله احترام میپردازیم که نقشی مهم در خانوادههای ایرانی دارد و نباید نسبت به آن بیتوجه باشیم.
این تهیهکننده خاطرنشان ساخت: مخاطبان از دیدن فضای خانههای آپارتمانی خسته شدهاند و بد نیست فضای خانههای قدیمی را برای آنها بازسازی کنیم. در طول مجموعه هم سعی کردیم به مفاهیم دینی دور از شعار بپردازیم. مثلاً حسادت را به واسطه شخصیتهایی چون جلال و محمدباقر به تصویر میکشیم که چطور منجر به بیحرمتیها میشود.
اسلامی درباره انتخاب حسن برزیده به عنوان کارگردان این پروژه گفت: برای انتخاب برزیده با مهدی فرجی مدیر شبکه دو مشورت کردم و بعد از چند جلسه صحبت تصمیم گرفتیم او را برای کارگردانی انتخاب کنیم. به نظرم برزیده کارگردانی باتجربه است و به خوبی از عهده کار برآمده است.
وی درباره اینکه چرا دیالوگها و ضربالمثلهایی که در این مجموعه استفاده میشود با فضای امروز همخوانی ندارد، توضیح داد: ما قصد داشتیم دیالوگها و فرهنگ اصیل را به تصویر بکشیم که در جامعه امروز تغییر کرده است. به نظرم بازگشت به فرهنگ اصیل و سنتها و یادآوری آن ایرادی ندارد و برای مخاطبان هم جذابیت دارد.
تهیهکننده "مثل هیچکس" درباره انتخاب بازیگران گفت: وقتی تصویربرداری را آغاز کردیم برای انتخاب بازیگران بحران داشتیم. ولی در این شرایط 90 درصد انتخابهایمان شایسته بود. مثلاً هنگام نگارش فیلمنامه به حسین یاری، پروانه معصومی، رامین راستاد و ... فکر میکردم و خوشحالم توانستیم آنها را جذب کنیم. برای نقش داداشی گزینهای جز یاری نداشتیم.
نظر شما