به گزارش "مهر" به نقل از ستاد خبري "كنفرانس انقلاب اسلامي و چشم انداز آينده" وي افزود: بايد بين اطلاعات و تبليغات گسيل شده از جانب غرب و توليد اطلاعات در كشور تعادلي منطقي ايجاد شود وگرنه ايران مجبور است سياست انزوا طلبي را پيشه كند.
وي بر لزوم توليد فكر، انديشه و فن آوري در كشور تاكيد كرد و افزود: اگر در زمينه علم و فن آوري چه از نظر سخت افزاري و نرم افزاري بصورت موازي با غرب فعاليت نكنيم در سياست خارجي دچار مشكل خواهيم شد.
كيا آينده سياسي ايران را مرتبط با سياست گذاري ها و برنامه هاي ارايه شده در جهت مقابله فرهنگي با غرب، دانست و افزود: براي حفظ جايگاه و پرستيژ ايران در خاورميانه و جهان بايد برنامه ريزي هاي كوتاه مدت فرهنگي ، اقتصادي ، اجتماعي و علمي كرد.
وي سياست كشورهاي غربي و بخصوص آمريكا را در قبال ايران و جهان اسلام، سياستي منفعت طلبانه عنوان كرد و گفت: آمريكا با استفاده از ابزار و امكانات مختلف قصد سلطه فرهنگي و سياسي در منطقه را دارد و كوچكترين غفلتي در مقابله در اين اوضاع حساس براي كشور سنگين تمام مي شود.
كيا خاطرنشان كرد: اگر چه از نظر فني امكان مقابله و رقابت با آمريكا را نداريم اما در زمينه هاي فرهنگي مي توان با اين كشور مقابله كرد.
وي گسترش ارتباطات جهاني را از عوامل موثر در جلوگيري از استيلاي فرهنگي آمريكا دانست و افزود: مشكلات اقتصادي مهمترين چالش داخلي انقلاب اسلامي است.
وي افزود: در حال حاضر با توجه به كمبود كار، اكثر مردم جامعه جزء نيروي توليد محسوب نمي شود و در واقع مصرف كننده اند و اين عامل باعث بحران هاي فراگير اقتصادي مي شود.
نظر شما