۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۳:۳۹

صبح امروز به وقوع پيوست :

تحصن اعتراض آميز كاركنان بيمارستان مدرس براي دريافت مطالبات

به دنبال اعتراض كاركنان بيمارستان مدرس كه صبح امروز در حياط اين بيمارستان صورت گرفت ، رئيس بيمارستان مدرس گفت: كاركنان اين بيمارستان مانند ديگر بيمارستانها نسبت به عدم دريافت كارانه ، تاخير در پرداخت حقوق و فشار كاري زياد معترض هستند .

دكتر حسين وكيلي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: خواسته هاي كارمندان اين بيمارستان خواسته هاي جديدي نيست چرا كه هم اكنون اغلب بيمارستان كشور دچار كمبود نقدينگي هستند و بيمارستان مدرس هم يكي از اين بيمارستان ها است.

وي اظهار داشت: نزديك به يك سال است كه اين بيمارستان در زمينه پرداخت حقوق و كارانه كارمندان دچار مشكل شده است و بيمارستان نمي تواند از عهده آنها برآيد.

دكتر وكيلي با بيان اينكه بيمارستان مدرس داراي  245 تخت و تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است  ، گفت:  وقتي با مسئولان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي درباره مشكلات صحبت كرديم در جواب گفتند كه بودجه اي را كه بايد به دانشگاه پرداخت مي كردند هنوز صد در صد پرداخت نشده است.

وي با بيان اينكه مدتي است كه اين بيمارستان به جاي پرداخت كارانه به كاركنان از درآمد بيمارستان، اين پول را براي خريد تجهيزات و يا  پرداخت حقوق كاركنان ماهانه آنها هزينه كرده است، گفت: يكي ديگر از مشكلات كاركنان اين بيمارستان كمبود نيروي پرستار است چون در چند سال اخير اين بيمارستان هيچ گونه استخدام و يا حتي جايگزيني براي پرستاران بازنشسته نداشته است و اين سبب شده كه فشار كاري زيادي به پرستاران وارد شود.

رئيس بيمارستان مدرس گفت: متاسفانه استاندارد ها در زمينه تعداد پرسنل  پرستار ميان مسئولان بيمارستان و سازمان مديريت و برنامه ريزي متفاوت است و اين موضوع باعث كمبود پرستار شده است.

وي اظهار داشت: از ديگر مشكلات اين پرسنل كمي حقوق آنها نسبت به كارمندان وزارتخانه هاي ديگر است كه ما آن هم متاسفانه از عهده ما خارج است اما حتما پيگيري مي كنيم كه كارمندان معترض هم آن را پذيرفتند.

دكتر وكيلي گفت: با اجراي طرح  خود گرداني بيمارستان ها قرار شد، همزمان با آن بيمه ها نيز همه بيمارستان هاي دولتي را تحت پوشش خود قرار دهند و در اين زمينه به صورت قوي عمل كنند و همچنين تعرفه هاي پزشكي نيز واقعي شود اما نه تعرفه ها واقعي شد و نه سازمان هاي بيمه گر توانستند هزينه هاي خود را به موقع به بيمارستان ها پرداخت كنند و از آنجا كه بيمارستان هم متكي به سازمان هاي بيمه گر است نمي تواند طرح خود گرداني را بدون دو مورد ديگر اجرا كند و با مشكل روبرو خواهد شد.

رئيس بيمارستان مدرس گفت: قرار شده است كه از صندوق ارزي مقداري به سيستم بهداشت و درمان تعلق گيرد اما اين هم در شوراي نگهبان مورد موافقت قرار نگرفت و هم اكنون در مجمع تشخيص مصلحت نظام در حال بررسي است ولي اگر اين بودجه هم مورد تصويب قراربگيرد فقط مي تواند به عنوان مسكن عمل كند.

دكتر وكيلي گفت: متاسفانه مسئولان به سيستم بهداشت به عنوان  سرمايه گذاري  نگاه مي كنند در صورتي كه اگر انسان و سلامت محور توسعه است نبايد  بودجه آن را به عنوان هزينه در نظر گرفت بلكه بايد به عنوان سرمايه گذاري درازمدت به آن توجه كرد.

وي با بيان اينكه تحصن كاركنان پايان يافته است، گفت:  سازمان بيمه گر از آذرماه سال گذشته به اين بيمارستان پرداختي نداشته اند و ممكن است حتي در پرداخت حقوق ارديبهشت كاركنان هم مشكل داشته باشيم اما با صحبت هايي كه با اين كاركنان شده است قرار شد كه با دريافت اولين بودجه، حقوق كاركنان غير از پزشك را پرداخت كنيم چون پزشكان معمولا منبع درآمدي ديگري هم دارند بنابراين پرداخت حقوق كاركنان ديگر را با موافقت خود پزشكان در اولويت قرار داده ايم.

 

کد خبر 78577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha