به گزارش خبرگزاري مهر، از روابط عمومي ارتش سرهنگ محمد حمزه زاده دبير جشنواره ضمن ارائه گزارش كاملي از چگونگي برگزاري جشنواره در سالهاي گذشته و حال، به اهداف برگزاري جشنواره پرداخت و تصريح كرد: اين جشنواره به منظور ايجاد بستري مناسب جهت تبادل فعاليتهاي هنري و رقابتي سازنده و موثر ميان گروههاي نمايشي شركت كننده از يگانهاي مستقر در استانهاي سراسر كشور، همچنين تقويت زمينه هاي همفكري و همكاري، تعامل بين گروههاي نمايشي و تلاش در جهت نهادينه كردن ارزشهاي دفاع مقدس در ارتش صورت مي گيرد.
سرهنگ حمزه زاده در بخش ديگري از سخنانش گفت: پس از اعلام فراخوان بيش از 50 متن به ستاد برگزاري اين جشنواره ارسال شد كه در مراحل بازخواني نهايي 28 متن براي شركت در جشنواره انتخاب و پس از بازبيني، تنها 20 گروه نمايش برگزيده در 2 بخش مسابقه وجشنواره جشنواره ها از نيروهاي سه گانه ارتش و سپاه و بسيج به جشنواره راه يافتند.
دبير جشنواره همچنين در خصوص گروههاي شركت كننده اظهار داشت: در اين جشنواره گروههاي برتر از هشتمين جشنواره فتحو معراج (وزارت دفاع) و چهارمين جشنواره پليس (نيروي انتظامي) و منتخبي از گروههاي برگزيده در بخش مسابقه از ارتش و سپاه و بسيج حضور دارند كه طي يك هفته در تالارهاي هنر، ولايت و پرواز تهران به رقابت مي پردازند.
وي در ادامه به ويژگيهاي اين جشنواره اشاره كرد و افزود: در اين جشنواره به خلاقيت هاي آثار هنري، كيفيت متون نمايشي و تكنيك هاي هنري توجه خاصي شده است.
سرهنگ حمزه زاده در پايان از برنامه هاي جنبي جشنواره،، برگزاري جلسات نقدو بررسي توسط كارشناسان و منتقدين تئاتر و برپايي كارگاههاي آموزش بازيگري زير نظر دكتر دلخواه يكي از اساتيد دانشگاه خبر داد.
نظر شما