سید شمس الدین حسینی در گفتگو با مهر یکی از دلایل تعویق ارائه لایحه هدفمند کردن یارانه ها به مجلس را انجام هماهنگیهای بیشتر با مجلس عنوان و تصریح کرد: هماهنگی بیشتر به این مضمون است که در کمیسیونهای مجلس در این خصوص حضور و مذاکرات بیشتری داشته باشیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: یعنی می خواهیم با نمایندگان مجلس در خصوص مبانی، ابعاد و جزئیات لایحه هدفمند کردن یارانه ها گفتگوی بیشتری را انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سئوال که گویا برخی از اعضای دولت همچون وزیر کار و امور اجتماعی مخالف نقدی کردن یارانه ها هستند و آیا اختلاف نظری بین اعضای دولت درباره نقدی کردن یارانه ها وجود دارد؟ گفت: دولت و هر نهاد جمعی دیگری بر اساس قاعده ای اداره می شود و این قاعده، قاعده اکثریت است.
حسینی تصریح کرد: یعنی بسیاری از قوانینی که امروز در حال اجرا است و بسیاری از قوانینی که به تصویب رسیده است و یا پس از این به تصویب خواهد رسید ممکن است اکثریت مطلق را نداشته باشد، ولی آنچه مهم است اینکه وقتی لایحه یا پیشنهادی به کسوت لایحه در می آید، نظر اکثریت همراه آن بوده است.
وی ادامه داد: طبعا تنوع نظرات هم به این موضوع کمک خواهد کرد و ابعاد لایحه را گسترده تر کرده است و جهتگیریهای لایحه را پخته تر می کند.
به گزارش مهر، تیتر اول امروز یکی از روزنامه های اقتصادی کشور به اظهارات محمد جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی اختصاص یافته است:" نقد جهرمی بر یارانه نقدی"
جهرمی در این گفتگو اظهارداشته است: "من بحثم در رابطه با تحول اقتصادی اینگونه است که اگر قرار باشد تحول جدی اقتصادی داشته باشیم موضوع یارانه و نقدی کردن نیست، موضوع استفاده از نفت و درآمدهای نفتی است. آزادسازی فوری اقلام بنزین ونفت سفید و گازمایع را میتوانیم انجام دهیم اما اقلام دیگر که با تولید و حملونقل مرتبط است نیاز به زمان دارد. اگر یارانه انرژی را قبل از اصلاح سایر روشها برای تولید حذف کنیم قدرت رقابتی تولید داخلی از بین میرود. بخشی از تورم را مربوط به مسئله بیان پیشاپیش اجرای طرح تحول اقتصادی میدانم. تاکید من بر احتمال درست اجرا نشدن طرح اقتصادی و البته تاکید بیشتر بر اجرای آن با تدبیر بیشتر است و معتقدم به جای اینکه به این صورت عمل کنیم یک یا دو سال دیگر را روی بهرهوری کار کنیم."
نظر شما