به گزارش خبرنگار سياسي مهر، وي روز شنبه در همايش هويت ملي بررسي نقش اقوام با اشاره به اينكه اصلاحات درون زا مي تواند به كمك ما بيايد، افزود: ما نظامي هستيم كه 4 نوع انتخابات براي آن در نظر گرفته شده است ، تفكيك قوا در آن پذيرفته شده و تمركز زدا است .
تاج زاده خاطرنشان كرد: رشد حكومت اسلامي در عراق به شرط آنكه دمكراتيك باشد به نفع جمهوري اسلامي است.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت با اشاره به اينكه ما بيش از هر چيز به وحدت ملي نياز داريم تا حساسيت قومي ايجاد نشود، گفت: جامعه دو نگاه به قوميت ها دارد برخي آن را تهديد و برخي فرصت مي دانند، آنانكه قوميت ها را تهديد مي دانند به دنبال روش هاي استبدادي هستند اما در مقابل نگاهي نيز به دنبال يك نگاه دمكراتيك است كه از آن بتواند الگويي به منطقه ارايه كند.
اين كارشناس مسايل سياسي خاطرنشان كرد: ما از دو منظر ديني و ملي مي توانيم قوميت را بررسي كنيم، اگر بخواهيم از لحاظ ديني به آنها نگاه كنيم بايد گفت كه شيعه در جهان اسلام اقليت است و عقل سليم حكم مي كند مشي اقليت دمكراتيك باشد .
وي با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي بايد يك راه دمكراتيك در برخورد با قوميت ها در پيش گيرد، گفت: ارايه الگوي دمكراتيك در ايران دفاع از اقليت هاي شيعه در كشورهاي ديگر است.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت در ادامه اظهار داشت: وجود اقوام و قوميت ها به حفظ كيان كشور كمك مي كند .
تاج زاده افزود: هر وقت در ايران ملت در صحنه بوده قوميت ها نيز پا به پاي آنها در صحنه حضور پيدا كرده اند و به ميزاني كه بعد از دوم خرداد اميد ملي افزايش پيدا كرد حضور قوميت ها نيز افزايش يافت.
وي با تاكيد بر اينكه در مديريت كشور با توزيع متوازن مواجه نيستيم، گفت: 90 درصد مديران كشور از چند استان كشور
هستند .
تاج زاده در همايش هويت ملي بررسي نقش اقوام
بيش از هر چيز به وحدت ملي نياز داريم تا حساسيت قومي ايجاد نشود
مصطفي تاج زاده ، معاون سياسي سابق وزارت كشور گفت: طرحي كه آمريكا در خاورميانه ارايه كرده بر اساس تغييراتي برون زا طراحي شده و استدلال دروني در مقابل آن محكوم به شكست است .
کد خبر 80609
نظر شما