به گزارش خبرنگار مهر در مشهد مهندس علی نجفی ظهر امروز در نشستی خبری در محل سازمان بازیافت مواد شهرداری مشهد افزود: در خصوص امحاء 662 دستگاه تفلن بیسیم غیرمجاز تصریح کرد: عملیات امحاء این تلفنهای بیسیم غیرمجاز با نیابت قضایی و با همکاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال شرق کشور که کار جمع آوری آن را بهره داشته است صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان بازیافت تبدیل مواد شهرداری مشهد گفت: مراحل امحاء و از بین رفتن بیسیم غیرمجاز در محل دفن زباله های شهر مشهد توسط سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری انجام شد.
در ادامه مهندس محمد شمسایی کارشناس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد: تلفنهای بی سیم غیرمجاز به طور عمده سازندگان آن کشورهای تایوان، فیلیپین، چین، هنگ کنگ و تایلند هستند که فروش این تلفنها در کشورهای سازنده آن ممنوع است و این تلفنها به کشورهای جهان سوم قاچاق می شود.
شمسایی ادامه داد: باند تجاری و فرکانس در ایران بین 174 تا 136 مگابایت محدود است که البته این فرکانس یک استاندارد جهانی است و از لحاظ فنی به باند شرین معروف است و همین فرکانس باعث سوء استفاده برخی سودجویان شده است.
وی در زمینه آثار مخرب این تلفنهای بی سیم تصریح کرد: این تلفنها علاوه بر آثار مخرب فنی بر روی شبکه های رادیویی نیروهای نظامی و انتظامی، اورژانس، آتش نشانی و غیره باعث اختلال در کار این ارگانها می شود و آثار جبران ناپذیری در پی داشته است.
شمسایی با اشاره به شنود توسط این تلفنها تصریح کرد: با استفاده از این تلفنهای بی سیم غیرمجاز می توان به خط تلفنی اشخاص دیگری دسترسی پیدا کرد و تماس تلفنی برقرار کرد که این خود باعث افزایش قبوض تلفن اشخاصی می شود و به طور طبیعی مشکلات اقتصادی به همراه دارد که اصطلاحا به آن سرقت بوق یا دزدیدن بوق می گویند.
کارشناس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یادآور شد: اوراق نمودن این تلفنها مقرون به صرفه نیست و از معایب اصلی این تلفنهای بی سیم نیم سوز شدن آنها بعد از گذشت حداقل چندماه است ضمن اینکه استفاده از قطعات داخلی آن و اتصال به منبع تغذیه نیز همان اثر مخرب این تلفنهای بی سیم را خواهد گذاشت و به علت اینکه اکثر این مواد و خازن های آن شیمیایی هستند باعث بروز بیماریهای پوستی می گردد در نتیجه بهترین و مناسب ترین راه همان روش امحاء است.
شمسایی ادامه داد: در حال حاضر روز به روز با افزایش روند پیشرفت وسایل ارتباطی و تلفنهای همراه این گونه وسایل ارتباطی کارآیی خود را از دست داده و توجیهی برای استفاده از آنها وجود ندارد.
نظر شما