به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرزانه امروز یکشنبه در جلسه شورای مسکن مازندران در استانداری با اشاره به اینکه آمار دوام ساختمانهای مازندران پایین است، گفت: طبق آمارهای موجود ۳۲ درصد از ساختمانهای شهری و بیش از ۶۰ درصد ساختمانهای روستایی استان کم دوام بوده که رفع این معضل و کاهش آمار، همکاری همهجانبهای را میطلبد.
فرزانه از ابلاغ تسهیلات بنگاههای کوچک اقتصادی خبر داد و خطاب به مسئولین بانکها اظهار داشت: مدیران بانکها اگر در مورد سهم تعیین شده خود نظری دارند، از طریق بانک مرکزی پیگیری کنند زیرا پس از ابلاغ اعتبار به آنان کلیه اعتبارات باید پرداخت شود.
وی یکی از دلایل موفقیتهای مسکن روستایی را تعامل و پیگیری مستمر مسئولان امر با بانکها بیان و تصریح نمود: براساس برنامه چهارم بنیاد مسکن باید در هر سال ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی احداث کند.
فرزانه با تاکید بر پیگیری عدم پرداخت تسهیلات مسکن از سوی بانکها، اذعان داشت: بانکها باید علل عدم پرداخت تسهیلات مسکن سالهای ۸۶ و ۸۷ را در جلسهای با حضور دفتر فنی و اقتصادی استانداری، بنیاد مسکن، نماینده تعاونی مسکن مهر و بانک مربوطه گزارش دهند.
معاون برنامهریزی استاندار سهم مسکن استان در سال جاری را ۲۶۰ میلیارد تومان برای بخشهای مسکن مهر و روستایی، بافت فرسوده و ایثارگران بیان و خاطرنشان کرد: مسکن مهر در اولویت کاری دولت و استان قرار دارد که باید هر چه سریعتر محقق شود.
به گزارش مهر ، سهم تسهیلات مسکن بانک مسکن در بافت فرسوده سال ۱۳۸۶، ۱۳۰ میلیارد ریال بوده که ۸۰ میلیارد ریال آن پرداخت شد و مابقی پروندههای فاقد تخلف از سهم سال ۸۶ و ۱۳۸۷ تا پایان سالجاری توسط این بانک پرداخت خواهد شد.
سهم بانک مسکن در این زمینه در سال گذشته ۵۵۷ میلیارد ریال بوده که ۴۷۹ میلیارد ریال آن پرداخت شده و سهم سال ۱۳۸۷ آن که در حال انجام است، ۴۳۶ میلیارد ریال است.
سهم بانک رفاه در تسهیلات مسکن سال۱۳۸۶، ۱۶۵ میلیارد ریال بوده که از این میزان ۱۵۲ میلیارد ریال به بانک معرفی که از این مقدار معرفی شده ۱۱۶ میلیارد ریال منجر به عقد قرارداد شده و سهم تسهیلات مسکن سال ۱۳۸۷ بانک رفاه، ۱۴۶ میلیارد ریال میباشد. در ضمن سهم سال گذشته بانک ملی در این رابطه ۸۰۲ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۴۷۵ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
نظر شما