۸ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۱۱

درگفتگوبامهراعلام شد؛

950 میلیون قطعه مرغ امسال تولید می شود

950 میلیون قطعه مرغ امسال تولید می شود

مدیرکل دفترحمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی از تولید 950 میلیون قطعه مرغ در سالجاری خبر داد و گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال هزار و 568 تن گوشت مرغ در کشور تولید شود.

علیرضا پوربصیر در گفتگو با مهر در خصوص سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی درزمینه ساماندهی کشتارگاههای دام و طیور گفت: در سال 86 میزان تولید گوشت مرغ بالغ برهزار و 463 تن بوده است و پیش بینی می شود این رقم تا پایان سالجاری به هزار و 568 تن برسد که معادل 950 میلیون قطعه مرغ است.

مدیرکل دفترحمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: در حال حاضر به منظور فرآوری 950 میلیون قطعه مرغ، تعداد 198 واحد صنعتی و نیمه صنعتی با ظرفیت اسمی حدود 2 میلیون تن فعالیت دارند که از این تعداد 3 درصد به صورت غیرصنعتی است.

وی با بیان اینکه 80 واحد صنعتی مدرن به ظرفیت حدود 600 هزار تن در حال تاسیس است افزود: صنعت کشتار طیوراز وضعیت مطلوبی برخورداربوده و تنها مشکل دراین راستا پراکنش نامناسب واحدها است، به گونه ای که در برخی از استانهای کشورهمچون تهران،آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، فارس و مرکزی مازاد ظرفیت کشتارگاهی وجود دارد.

تولید سرانه 22 کیلوگرم مرغ در کشور

پوربصیر با بیان اینکه در استانهایی همچون مازندران، گلستان، اصفهان، سیستان و بلوچستان، قم، یزد و همدان کمبود کشتارگاه وجود دارد افزود: در حال حاضر کشور در تولید گوشت مرغ در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی مقام اول را دارا است و تولید سرانه مرغ معادل 22 کیلوگرم است که از متوسط جهانی بالاتراست.

وی با بیان اینکه در 28 استان کشور، مرغ به صورت بسته بندی بهداشتی عرضه می شود افزود: در بخش کشتارگاههای دام نیزهم اکنون تعداد 436 واحد تولیدی مشغول فعالیت است که ازاین تعداد 56 واحد کشتارگاه دام صنعتی و نیمه صنعتی و 380 واحد نیز سنتی است.

تدوین طرح ساماندهی کشتارگاههای دام و طیور

مدیرکل دفترحمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور تبدیل کشتارگاههای سنتی به صنعتی و تجمیع این کشتارگاهها در قالب کشتارگاه صنعتی از اولویت وزارت و سازمان مذکور است، البته این بدان معنا نیست که نظارت و کنترل بهداشتی از حیث سلامت توسط سازمان دامپزشکی کشور بر کشتارگاههای سنتی انجام  نمی شود.

وی روند تغییر سیستم کشتارگاههای سنتی به کشتارگاههای صنعتی را امری ضروری واجتناب ناپذیرخواند و گفت: طرح ساماندهی کشتارگاههای دام و طیوراز سوی وزیرجهاد کشاورزی در دستور کار معاونت آب و خاک و صنایع قرار گرفته و درهم اکنون این طرح درحال تدوین بوده و در آینده نزدیک تکمیل وارایه خواهد شد.

کد خبر 823604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha