به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مسعود ایاز یکشنبه شب در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود: در همه دنیا از هر چهار نفر یک فرد مبتلا به بیماری سرطان می شود.
وی خاطرنشان کرد: خط جغرافیایی شمال کشور از مستعدترین نقاط برای شیوع انواع سرطان به خصوص سرطان مری و پوست است.
متخصص پرتودرمانی و شیمی درمانی با اشاره به اینکه متاسفانه روشهای درمانی مشکلات فراوانی را برای بیماران سرطانی در استان ایجاد کرده است، تصریح کرد: متاسفانه مازندران از داشتن مرکز پرتودرمانی و رادیوتراپی نیمه مجهز هم عاجز است.
ایاز با بیان اینکه بیماران سرطانی و شیمی درمانی متاسفانه برای درمان خود باید در سرما و گرمای سال به پایتخت عزیمت کنند، یادآور شد: یک بیمار شیمی درمانی برای این اقدام باید حدود دو ماه در تهران معطل می شود.
وی با اعلام اینکه تنها مرکز غیرمجهز پرتودرمانی استان در بابلسر دارای دو دستگاه پرتودرمانی است، اظهار داشت: به واسطه عدم مدیریت، دستگاه های حاضر به کار این مرکز خدمات قابل ملاحظه ای به مردم ارائه نمی دهند.
ایاز با اشاره به وجود اساتید مجرب و کارآموزده در زمینه پرتودرمانی و رادیوتراپی در مازندران خاطرنشان کرد: ساری به عنوان مرکز استان نیازمند ایجاد این فضا است.
وی خواستار اختصاص زمینی برای ایجاد مرکز پرتودرمانی و شیمی درمانی استان در مرکز استان از سوی اعضای شورا و شهرداری برای تحقق این مهم شد.
ایاز با بیان اینکه مردم استانهای مازندران، گیلان و آذربایجان غربی مستعد شیوع سرطان های متفاوت هستند، افزود: متاسفانه انجمن های امداد سرطانی موجود استان هیچ گونه آمادگی برای اهدا زمین های خود جهت این مهم ندارند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری نیز با اشاره به اینکه در صورتی که بخش خصوصی در عرصه بهداشت و درمان است ورود پیدا نکرده بود وضعیت بهداشت و درمان مازندران فاجعه آمیز بوده است، اظهار داشت: مدیریت بهداشت و درمان استان توان مدیریتی مراکز بهداشت و درمان شهرهای استان را ندارد.
سید جمال باقری خاطرنشان کرد: بخش دولتی در حیطه بهداشت و درمان همچنان ضعیف بوده و ضرورت دارد تا از توان بخش خصوصی برای ایجاد مراکزی نظیر پرتودرمانی و شیمی درمانی در استان استقبال شود.
نظر شما