عباس رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: از این معادن سالانه بیش از 10میلیون تن انواع مواد معدنی استخراج میشود.
به گفته وی، سمنان از ذخایر غنی و متنوع معدنی برخوردار است از 70 نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور 43 ماده آن در استان سمنان وجود دارد.
وی شمار شاغلان در بخش معدن استان سمنان را 4 هزار و 800 نفر بیان کرد و اظهار داشت: معادن نمک، گچ، سیلیس، ذغالسنگ، سنگهای ساختمانی، خاکهای صنعتی، بنتونیت، کرومیت، کائولن، مس و روی از جمله مواد معدنی موجود در استان سمنان است.
عباس رستمی افزود: استان کویری سمنان با وسعتی بیش از 97هزار کیلو متر مربع یکی از استانهایی است که به لحاظ وجود زمین های بلا معارض قابلیت توسعه بخش صنعتی را دارد.
وی تصریح کرد: این استان در سطح کشور به عنوان استان مولد اشتغال مطرح بوده و در این مورد با توجه به جمعیت رتبه هفتم را دارد.
به گفته وی، استان سمنان در بخش معدن به عنوان یکی از قطبهای ماده معدنی کشور مطرح می شود از لحاظ تعداد معادن رتبه دوم و از لحاظ درصد کشوری 7درصد تعداد معادن را داراست که از لحاظ استخراج مواد معدنی رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است.
رستمی یاد آور شد: استان سمنان در زمینه استخراج و ذخیره ماده معدنی سنگ گچ، نمک، سلستین و زئولیت این استان در رتبه اول کشور قرار دارد و در دیگر مواد معدنی دارای رتبه ممتاز در سطح کشور می باشد.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان سمنان درخصوص استخراج مواد معدنی در این استان گفت: استخراج سنگ نمک به میزان حدود 50 درصد سنگ نمک کشور رتبه اول را دارا است و از لحاظ استخراج سنگ گچ به میزان حدود 40 درصد سنگ گچ کشور رتبه اول است.
به گفته وی، ذخیره و استخراج سلستین در استان با 95 درصد سلستین در کشور رتبه نخست کشور است و حدود 15 درصد ذغال سنگ کشور نیز در این استان استخراج می شود که در این زمینه رتبه سوم در کشور است.
نظر شما