۱۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۹:۵۵

هزینه کردن در آموزش و پرورش سرمایه گذاری است

اراک - خبرگزاری مهر: معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: نگاه هزینه کردی به آموزش و پرورش این نهاد را ضربه پذیر می کند و پس از سی سال پس از انقلاب اسلامی نباید این نگاه در میان تصمیم گیران و برنامه ریزان وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، ابراهیم فتح اللهی ظهر امروز در همایش تجلیل از خادمان فرهنگی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: هرگونه هزینه کردی در آموزش و پرورش به خصوص در نظام فرهنگی و اسلامی ما سرمایه گذاری برای آینده است.

وی با تاکید بر اینکه نگاه هزینه کردی باید حذف شود، خاطرنشان کرد: آنچه اکنون در بحث پرتاب ماهواره به فضا و فناوری صلح آمیز هسته ای داریم ناشی از تلاش جوانانی است که از مدرسه ها به دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور راه پیدا کردند.

فتح اللهی در ادامه، با تاکید بر گسترده شدن فرهنگ خودباوری در جامعه و مراکز علمی و آموزشی افزود: تلقی جامعه نسبت به مقوله علم و معلم، یک موضوع اساسی و یک چالش جدی در دهه ‌های اخیر بوده است، اینکه جامعه به چه نگاهی به این مقوله نگاه می‌کند، در جهت‌ گیری‌های کلان جامعه نقش مهمی دارد.

وی با تاکید بر اهمیت علوم ‌انسانی در جامعه امروزی ادامه داد: البته امروز در عصر جدید، جوامع بشری در مورد علم و دانش اعتقاد دیگری دارند، امروز علم به عنوان وسیله قدرت و تسلط انسان بر نیروهای طبیعت است و در این بین رشته‌های فنی، پزشکی و مهندسی از جایگاه ویژه‌ ای برخوردار هستند، این درحالی است که برای برون ‌رفت از این وضعیت کنونی و تغییر نگرش، توجه به رشته‌های علوم ‌انسانی یکی از ضروریات است.

وی افزود: در جامعه امروزی فرهنگ‌هایی که پویایی و نوگرایی نداشته باشند، قدرت مقابله با تهاجم فرهنگ‌های بیگانه را نخواهند داشت و دست یابی به مدل های اسلامی نیازمند ایجاد زمینه های تحقیق و تلاش در این زمینه است. 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی با تقدیر از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افزود: امروز اگر نسل جدید توانسته با پرتاب ماهواره امید به فضا، فضای دیگری در کشور بوجود بیاورند، افتخار می کنند، نشان‌دهنده تلاش‌های معلمان ایران اسلامی است که چنین افرادی را تحویل جامعه داده ‌اند.

سیف الله کریم‌ زاده عمده‌ ترین وظیفه آموزش و پرورش را حفظ بهداشت روانی اجتماع عنوان کرد و گفت: تبیین مسائل دینی و ترویج آموزه‌ های دینی در بین جمعیت عظیم دانش‌ آموزی کشور، از جمله رسالت ‌های معلمان در دوران پس از انقلاب بوده که خود یکی از افتخارات این قشر زحمتکش محسوب می شود.

کد خبر 830706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha