به گزارش خبرنگار مهر در درگز، محمد حسین ناظری ظهر چهارشنبه در نشستی خبری در محل اداره ارشاد درگز افزود: مصداق حقیقی اصلاح الگوی مصرف در حوزه فرهنگی، افزایش بهره وری در تولیدات فرهنگی و اتخاذ شیوه های نوین برای گسترش هر چه بهتر، سریعتر و جامع تر تولیدات فرهنگی است و نباید این امر به معنی کاهش تولید و استفاده از ابزارها و رخدادهای فرهنگی تلقی می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی درگز تصریح کرد: برای اصلاح الگوی مصرف در زمینه های مختلف، نیازمند الگو سازی فرهنگی هستیم و متولیان فرهنگی در کشور به عنوان طراحان اصلی الگو سازی باید در این زمینه تلاش نمایند تا با فرهنگ سازی مناسب، سریع و فراگیر زمینه اصلاح الگوهای مصرف را در جامعه نهادینه نمایند.
ناظری با اشاره به نامگذاری سال 88 به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف تصریح کرد: این نامگذاری هوشمندانه نباید در پیچ و خم برخوردهای شعاری و برداشتهای سطحی در قالب چند همایش و مقله و چند دستور مقطعی خلاصه شود و لازم است برنامه ریزی های جدی رای این مهم در دستور کار همه قرار گیرد.
وی با اشاره به رسالت متولیان فرهنگی دراین زمینه گفت: در حوزه مسائل فرهنگی باید تلاش نماییم با شیوه های تازه و نو و استفاده از ابزار و فن آوریهای جدید روز، تولید محصولات فرهنگی را سرعت بخشیده و امکان دسترسی آسان و کم هزینه همه مردم را از تولیدات فرهنگی فراهم نماییم.
ناظری افزود: گسترش استفاده مردم از تولیدات فرهنگی، بویژه با موضوعات مرتبط با الگو سازی مسلما منجر به فرهنگ سازی در زمینه اصلاح الگوی مصرف خواهد شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی درگز ضمن تاکید بر ضرورت افزایش بودجه مالی در بخش تولیدات فرهنگی اظهار داشت: بی شک بین مقدار مصرف تولیدات فرهنگی جامعه و مقدار مصرف محصولات و تولیدات غیر فرهنگی در بخش انرژی و غیره رابطه عکس وجود داشته بگونه ای که هر چه به سمت نهادینه شدن فرهنگ درست استفاده از منابع مادی حرکت شود و به همان اندازه استفاده از منابع مادی حرکت شود به همان اندازه استفاده هوشمندانه از این منابع مدیریت شده و عملا گام اساسی به سمت اصلاح الگوی مصرف برداشته خواهد شد.
نظر شما