به گزارش خبرنگار مهر در تربت جام استاندار خراسان رضوی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری تربت جام در تشریح دور جدید سفرهای شهرستانی خود افزود: در این دوره معاونان استانداری و مدیران کل استان با حضور در روستاها و بخش ها از نزدیک با مسائل مردم آشنا می شوند و پس از بررسی این مسائل به صورت تخصصی و کارشناسی برای رفع مسائل مردم تصمیم می گیرند که با توجه به نزدیک بودن زمان توزیع اعتبارات، استفاده از این مدل کاربردی، بسیار موثر خواهد بود.
محمدی زاده رشد بیش از 40 درصدی اعتبارات عمرانی تربت جام را در توسعه عمرانی و آبادانی تربت جام بسیار موثر خواند و گفت: بسیاری از پیشرفت های حاصل در این شهرستان، به دلیل توزیع متناسب اعتبارات با توجه به نیازها و استعدادهای هر منطقه بوده است.
وی بر لزوم توجه ویژه به کیفیت پروژه های عمرانی تاکید کرد و افزود: دستگاه های اجرایی تلاش کنند تا تیر ماه که آخرین فرصت جذب اعتبارات است، اعتبارات عمرانی را به طور کامل جذب کنند.
استاندار بر اجرای با کیفیت و سریع جاده مسیر فریمان به تربت جام، گازرسانی به شهرها و روستاها، تکمیل مجتمع فرهنگی هنری و اجرای طرح های زیر ساختی برای ایجاد خوشه های صنعتی تاکید کرد و افزود: با توجه به وجود قوی ترین معادن سیلیسی در تربت جام، باید زیرساخت های لازم را برای ایجاد خوشه های صنعتی و صنایع مربوط با استفاده از نیروهای بومی تقویت کنیم.
محمدی زاده خواستار شتاب بیشتر در ایجاد فضاهای ورزشی، اجرای طرح های هادی و توسعه راه ها در شهرستان تربت جام شد و گفت: تقویت فضاهای فیزیکی، تجهیزات بیمارستانی و مراکز درمانی و ایجاد ساز و کار مناسب برای جذب متخصصان در حوزه های مختلف از جمله پزشکی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی بر لزوم برنامه ریزی صحیح برای بهره برداری از منابع آبی زیرزمینی تاکید کرد و افزود: دستگاه های ذیربط به خصوص جهاد کشاورزی باید نسبت به برنامه ریزی های لازم اهتمام کنند که اصلاح الگوی کشت و روش های آبیاری از جمله این اقدامات خواهد بود.
استاندار خراسان رضوی به پیشرفت های حاصل در حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: فضای فیزیکی مورد نیاز در مقاطع مختلف در روستاها و بخش ها باید بازسازی، مقاوم سازی و یا در صورت نیاز ایجاد شود تا نرخ گذر از تحصیل علاوه بر ارتقای چشمگیر در سال های اخیر، با میانگین استان برابر شود.
محمدی زاده بر لزوم توسعه مراکز آموزش عالی، مراکز آموزش فنی و حرفه ای و یک دانشگاه دولتی در تربت جام تاکید کرد.
وی سکونت 54 درصد از جمعیت تربت جام در روستاها را یکی از نقاط قوت این شهرستان خواند و گفت: باید با تقویت زیر ساخت ها، جاده، آب، برق، گاز و ایجاد معشیت و درآمد آبرومند، جمعیت روستاها را تثبیت کنیم.
نظر شما